Αυτό το άρωμα θα σας ταξιδέψει νοητά σε μια ηλιόλουστη παραλία

Η νέα αρωματική δημιουργία του οίκου Louis Vuitton προσφέρει την ιδανική απόδραση από την πραγματικότητα.

Διαφυγή. Aπόδραση στο άπειρο. Ύστερα από ένα χρόνο επαναλαμβανόμενων αυστηρών lockdowns είναι ακριβώς αυτό που έχουμε ανάγκη. Ο οίκος Louis Vuitton συνεχίζει να μας ταξιδεύει με τα αρώματά του προσφέροντάς μας την ιδανική απόδραση από την πραγματικότητα. Επόμενος προορισμός είναι μια ειδυλλιακή παραλία στη Δυτική Ακτή μέσω του ολοκαίνουριου On the Beach.

Το νέο άρωμα του Louis Vuitton, αφηγείται τις απολαύσεις της ακτογραμμής και την επιθυμία για μεγάλους ανοιχτούς χώρους, μια ευχάριστη βόλτα στην παραλία σε πλήρη αρμονία με την ειρηνική βιασύνη του ωκεανού. "Ανοίγει με φωτεινότητα και γίνεται χάδι", εξηγεί ο Master Perfumer, Jacques Cavallier Belletrud.

"To yuzu δημιουργεί αυτή τη λαμπρότητα. Είναι ένα σπάνιο εσπεριδοειδές από την Ιαπωνία για το οποίο είμαι παθιασμένος εδώ και τριάντα χρόνια. Έχει ένα περίπλοκο άρωμα, ένα συνδυασμό μεταξύ γκρέιπφρουτ, μανταρινιού και πορτοκαλιού. Είναι μια βασική, ζωντανή νότα που σαρώνει μια έκρηξη φρεσκάδας. Στη συνέχεια έρχεται το ηρεμιστικό νερόλι, η ηλιόλουστη ουσία του άνθους πορτοκαλιού. Ένα λεπτό και χαρούμενο σημείο στίξης, αναμεμειγμένο με μια αμμώδη νότα από πολύπλευρες αρωματικές ουσίες. Το θυμάρι, το δεντρολίβανο, το ροζ πιπέρι και τα γαρίφαλα είναι διακριτικά αλλά απαραίτητα για το τοπίο, επειδή συμβάλλουν στη δημιουργία μιας καλοκαιρινής ατμόσφαιρας. Ένα πέπλο από κυπαρίσσι ολοκληρώνει το σκηνικό, όπως μια ξυλώδη σκιά σε μια μέρα χωρίς σύννεφα. "

Ο οίκος συνεχίζει τον γραφικό του διάλογο με τον καλλιτέχνη Alex Israel, ο οποίος στο παρελθόν "έχει ντύσει" τα αρώματα Sun Song, Cactus Garden, Afternoon Swim και California Dream με τα εμβληματικά του έργα. Η κύρια έμπνευσή του είναι η πατρίδα του, το Λος Άντζελες, όπου οι πολύχρωμες παραθαλάσσιες προσόψεις κάνουν διάλογο με τον ήλιο, αλλάζοντας πρίσματα κατά τη διάρκεια της μέρας. Ο καλλιτέχνης συνέλαβε αυτές τις ταλαντώσεις του φωτός σε μια ονειρική σειρά με ιριδίζοντα χρώματα που ονομάζονται "Untitled (Flat)". Έτσι λοιπόν το κόκκινο χρώμα σβήνει τυχαία σε ένα απαλό πορτοκαλί στο μπουκάλι του On the Beach, χαρίζοντάς του ένα μοναδικό κινητικό αποτέλεσμα.