Gisele Bündchen | H skincare ρουτίνα και η διατροφή που επιλέγει μετά τα 40

"Νιώθω καλύτερα στα 40, απ' ό,τι ένιωθα στα 30".

Τι κι αν είναι πλέον 40 χρονών, η Gisele Bündchen εξακολουθεί να διατηρεί τον τίτλο μιας από τις πιο όμορφες γυναίκες στον πλανήτη. Το supermodel μίλησε ανοιχτά για τη beauty φιλοσοφία της στη καινούρια αυτή δεκαετία της ζωής της στο νέο digital panel με τον οίκο Dior και το νέο Capture Totale Super Potent Eye Serum.

Gisele Bündchen | H skincare ρουτίνα και η διατροφή που επιλέγει μετά τα 40

"Με τα χρόνια έρχεται και η σοφία, το νιώθετε; Νιώθω καλύτερα στα 40 απ' ότι ένιωθα στα 30", είπε. "Πιστεύω ότι η δεκαετία των 40 θα είναι τέλεια. Η δεκαετία των 20 είχε προκλήσεις. Δεν θα πω ψέματα. Τη δεκαετία των 30 άρχισα να καταλαβαίνω πράγματα. Τώρα στα 40 σκέφτομαι 'Πάμε!'".

Όπως αποκάλυψε η beauty φιλοσοφία της έχει αλλάξει μέσα στα χρόνια και πλέον περιποιείται περισσότερο την ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια της. "Πιστεύω ότι τα μάτια είναι τα παράθυρα της ψυχής. Τώρα το καταλαβαίνω περισσότερο από ποτέ".

Μίλησε επίσης και για το πώς το καθημερινό της διαιτολόγιο επηρεάζει την υγεία της επιδερμίδας της, αποκαλύπτοντας πως ακολουθεί μια υγιεινή διατροφή προκειμένου να διατηρεί καθαρή και λαμπερή την επιδερμίδας της. "Πάντα λέω 'αφήστε το φαγητό να γίνει το φάρμακό σας'. Αν τρώτε πολλά λιπαρά τρόφιμα, θα είναι πολύ δύσκολο να έχετε όμορφη επιδερμίδα", λέει. "Όσα περισσότερα λαχανικά τρώτε, τόσο πιο πολύ αυτό θα καθρεφτίζεται στην επιδερμίδα σας".

Παρακολουθήστε το βίντεο: