Το μυστικό της Victoria Beckham για λαμπερά πόδια είναι εξαιρετικά οικονομικό

Το προϊόν που διατηρεί την επιδερμίδα της ενυδατωμένη και sunkissed.

Ακόμα και η Posh Spice αγαπά ένα καλό skincare deal. Κόντρα σε όλα τα προγνωστικά που τη θέλουν να χρησιμοποιεί τα πιο πολυτελή προϊόντα ομορφιάς, το μυστικό της για βαθιά ενυδατωμένη επιδερμίδα είναι εξαιρετικά οικονομικό.

Το "body secret" της, όπως η ίδια το ονομάζει, δεν είναι άλλο από το λάδι καρύδας μετά το fake tanning. Αντί να το εφαρμόζει μόνο του στο σώμα της, προτιμά να το αναμειγνύει με την body lotion, έτσι ώστε η επιδερμίδα της να ενυδατώνεται σε βάθος και η ηλιοκαμένη όψη της να διατηρείται αναλλοίωτη για περισσότερο. Το DIY μίγμα της είναι τόσο ενυδατικό, που μετά την εφαρμογή του, όπως λέει η ίδια, νιώθει σαν η επιδερμίδα της να έχει πιει ένα μεγάλο ποτήρι νερό. Καθώς είναι αρκετά λιπαρό, το εφαρμόζει πολύ πριν ντυθεί και βγει έξω, έτσι ώστε να έχει χρόνο να απορροφηθεί από την επιδερμίδα της και να μην λερώσει τα ακριβά της σύνολα.

Αν θέλετε να ακολουθήσετε το tip της, μπορείτε να αναμείξετε λίγο λάδι καρύδας με την αγαπημένη σας ενυδατική κρέμα, ωστόσο φροντίστε να περιορίσετε την εφαρμογή του μίγματος στην επιδερμίδα από το λαιμό και κάτω. Το έλαιο καρύδας είναι εξαιρετικά ενυδατικό, ενώ παράλληλα έχει και αντιμικροβιακές ιδιότητες. Ωστόσο, καλό είναι να αποφεύγεται η εφαρμογή του στο πρόσωπο, καθώς ανήκει στη λίστα με τα comedogenic συστατικά, εκείνα δηλαδή που τείνουν να φράζουν τους πόρους.

Πηγή: Missbloom.gr