Η συλλογή ομορφιάς που θα μετατρέψει το μπάνιο σας σε παριζιάνικο σπα

Η εμπειρία της πολυτέλειας γίνεται αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας.

To θρυλικό Chanel Νο 5 είναι ένα από τα λιγοστά αρώματα που έχουν αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου με αποτέλεσμα να κοσμεί μέχρι σήμερα το boudoir δισεκατομμυρίων γυναικών στον κόσμο. Με αφορμή τον εορτασμό των 100 ετών από τη δημιουργία του, o οίκος Chanel κυκλοφορεί μια συλλεκτική συλλογή 17 προϊόντων η οποία αντλεί έμπνευση από την πλούσια ιστορία του αρώματος και συγκεκριμένα από τη διαχρονική συσκευασία του, θέλοντας να κάνει την εμπειρία της πολυτέλειας αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας.

Η συλλογή ομορφιάς που θα μετατρέψει το μπάνιο σας σε παριζιάνικο σπα

Μέσω αυτού του concept, o οίκος προτείνει την επιστροφή στην πρώτη συσκευασία του No.5, η οποία ήταν μια απλή εργαστηριακή φιάλη, ένα καθαρά λειτουργικό δηλαδή αντικείμενο που έγινε όμως συνώνυμο της πολυτέλειας. "Ντύνοντας δημοφιλή προϊόντα με την αισθητική
του Νο. 5, επιστρέφουμε στην πρώτη δημιουργική χειρονομία της Chanel: τη μετατροπή ενός λειτουργικού αντικειμένου σε ένα επιθυμητό πολυτελές αντικείμενο. Αυτό ακριβώς θέλει να πετύχει το Chanel Factory 5, να κάνει την εμπειρία της πολυτέλειας μέρος της καθημερινότητας", λέει ο Thomas du Pré de Saint
Maur, Head of Global Creative Resources Fragrance and Beauty του οίκου.

product

Αποτελεί επίσης ένα νεύμα στην Pop Art, η οποία μετέτρεψε καθημερινά αντικείμενα σε έργα τέχνης. Καθώς το Ν ° 5 γιορτάζει την 100ή επέτειό του, το Chanel Factory 5 μας υπενθυμίζει επίσης να προτιμάμε τη νεανικότητα της φαντασίας από την παλαιότητα της συνήθειας, όπως υπογραμμίζει ο Thomas du Pré de Saint Maur. 

product

Από τις 29 Ιουνίου, ο οίκος θα στήσει pop-ups που θα θυμίζουν θεματικά πάρκα αφιερωμένα στο N°5 στις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να "βυθιστούν" στην ασπρόμαυρη ταυτότητα του θρυλικού αρώματος και να ανακαλύψουν τα 17 limited edition προϊόντα. Διαθέσιμη θα είναι και η digital εκδοχή του pop up, για όσους προτιμούν να γνωρίσουν τα προϊόντα από την άνεση του σπιτιού τους. 

Διαβάστε Επίσης