Η αντιγηραντική κρέμα προσώπου που έχει ενθουσιάσει την Victoria Beckham, την Jennifer Aniston και την Kim Kardashian

Η πιο buzz worthy κρέμα προσώπου που μπορείτε να αγοράσετε αυτήν την στιγμή.

Αποκλείεται να μην έχετε δει τα χαρακτηριστικά μπλε και bronze μπουκάλια να κοσμούν τις #shelfies των A-listers και beauty addicts ή να μην έχετε ακούσει την Vicoria Beckham να μιλά με θαυμασμό για το holy grail brand, με το οποίο μάλιστα συνεργάστηκε στο λανσάρισμα των δικών της skincare προϊόντων. Ο λόγος για το brand Augustinus Bader, το οποίο μόλις ήρθε στην Ελλάδα, "φέρνοντας" την cult favourite αντιγηραντική κρέμα προσώπου που λατρεύουν οι celebrities του Hollywood.

New brand in town

Η αντιγηραντική κρέμα προσώπου που έχει ενθουσιάσει την Victoria Beckham, την Jennifer Aniston και την Kim Kardashian

Διαβάστε Επίσης

Πίσω από τις δημοφιλείς The Cream και The Rich Cream, που αναστάτωσαν με το λανσάρισμά τους την βιομηχανία της ομορφιάς, βρίσκεται ο αναγνωρισμένος Γερμανός καθηγητής Augustinus Bader. Μετρώντας πάνω από 30 χρόνια έρευνας στην ανάπτυξη τεχνολογιών, που ενεργοποιούν την ικανότητα του δέρματος να αυτοθεραπεύει και να αναζωογονεί τα αδρανή κύτταρα, ανέπτυξε την πρωτοποριακή πατενταρισμένη τεχνολογία TFC8®. Όλα τα προϊόντα Augustinus Bader ξεχωρίζουν για την επαναστατική τεχνολογία περιποίησης δέρματος, η οποία αποτελεί και αποκλειστική φόρμουλα του talk-of-the-world brand, που έχει καταφέρει να αποσπάσει πάνω από 50 βραβεία, μέσα σε μόλις 41 μήνες.

H αγαπημένη αντιγηραντική κρέμα προσώπου του Hollywood 

Augustinus Bader

Hero product του brand είναι το δίχως άλλο η The Cream, η ανάλαφρη αντιγηραντική κρέμα προσώπου που υπόσχεται βαθιά ενυδατωμένη, plump και λεία επιδερμίδα. Το Hollywood favourite προϊόν προστατεύει επίσης την επιδερμίδα από τις εξωτερικές επιθέσεις, όπως οι ακτίνες UV και η περιβαλλοντική μόλυνση, ενισχύοντας τον επιδερμικό φραγμό της και κατά συνέπεια τη συνολική υγεία και λάμψη της. 

Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, η σειρά Augustinus Bader περιλαμβάνει -εκτός από τις πρωταγωνίστριες κρέμες The Cream και The Rich Cream- τα παρακάτω: The Face Oil, The Cream Cleansing Gel, The Cleansing Balm, The Essence, The Lip Balm, The Body Cream, The Body Lotion, The Body Oil και The Hand Treatment.

info
Βρείτε τα προϊόντα Augustinus Bader στο www.heavenonearth.com.gr

Διαβάστε Επίσης