5 φρέσκα αρώματα που θα γίνουν ανάρπαστα τη νέα σεζόν

Επιστρέψτε στην καθημερινότητά σας στην πόλη με ένα νέο άρωμα για όπλο σας.

Υπάρχει καλύτερος τρόπος να υποδεχτείτε τη νέα σεζόν από το να εμπλουτίσεις τη συλλογή σου με ένα καινούριο άρωμα; Αμφιβάλλουμε. Με τους πιο διάσημους οίκους να έχουν ήδη αρχίσει να λανσάρουν τις αρωματικές δημιουργίες που προτίνουν για τους επόμενους μήνες, η λίστα με τις διαθέσιμες χειμερινές επιλογές έχει ξεκινήσει να συμπληρώνεται. Καθώς η επιστροφή στην καθημερινότητα στην πόλη απαιτεί αισιοδοξία και καλή διάθεση, στρέφουμε την προσοχή μας σε φωτεινά, χαρούμενα και νοσταλγικά νέα αρώματα του 2021, που με ένα μόνο ψεκασμό έχουν τη δυνατότητα να σας μεταφέρουν σε ένα τελείως διαφορετικό κόσμο.

Editor's Choice | Τα νέα αρώματα του 2021 που αξίζει να δοκιμάσετε

Twilly Eau Ginger Eau de Parfum, Hermès

Twilly Eau Ginger Eau de Parfum, Hermès

Με τη νέα αρωματική δημιουργία του ο οίκος φιλοδοξεί να κλείσει στο πιο φωτεινό μπουκάλι όλη την τρέλα και τη ζωντάνια των κοριτσιών της Hermès. Πρόκειται για ένα λουλουδένιο, πικάντικο και ξυλώδες άρωμα που αποτελείται από τρία βασικά συστατικά: Την έντονη και διεγερτική παιωνία, το φωτεινό και γλυκό τζίντζερ, και το απαλό και ζωηρό ξύλο κέδρου.
 

Fenty Eau de Parfum, Fenty Beauty by Rihanna

Fenty Eau de Parfum, Fenty Beauty by Rihanna

Το πρώτο άρωμα της Rihanna και του brand της, Fenty Beauty, κατάφερε να τραβήξει την προσοχή όχι μόνο χάρη στη δήλωση της δημιουργού του ότι «έτσι θα πρέπει να μυρίζουν οι γυναίκες», αλλά και χάρη στην αρωματική συμφωνία από μανταρίνι, μούρα, τριαντάφυλλο, γεράνι και πατσουλί. 
 

Flora Gorgeous Gardenia, Gucci

Flora Gorgeous Gardenia, Gucci

Η νέα αρωματική δημιουργία του οίκου Gucci προκάλεσε από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του σάλο, καθώς το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας της είναι η Miley Cyrus. H νέα εκδοχή του αγαπημένου αρώματος, είναι μια σύγχρονη επανερμηνεία της υπέροχης νότας της λευκής γαρδένιας, η οποία ενισχύεται από μια ζουμερή συμφωνία αχλαδιού και γιασεμιού και από ένα άγγιγμα καστανής ζάχαρης.

Vanilla Diorama, Maison Christian Dior

Vanilla Diorama, Maison Christian Dior

Το συγκεκριμένο άρωμα είναι εμπνευσμένο από ένα από τα αγαπημένα επιδόρπια του Christian Dior και χαρκατηρίζεται από νότες γλυκιάς βανίλιας, καπνιστό ρούμι, λαχταριστό κακάο και αναζωογονητικά εσπεριδοειδή. 

Nina Extra Rouge Eau De Parfum, Nina Ricci

Nina Extra Rouge Eau De Parfum, Nina Ricci

Η νέα εκδοχή του εμβληματικού αρώματος Nina Rouge του οίκου Nina Ricci είναι πιο έντονη και πιο τολμηρή. Πρόκειται για ένα ανατολίτικο και floral άρωμα με νότες φραγκοστάφυλου και βατόμουρου, οι οποίες ενισχύονται από μία floral συμφωνία από τριαντάφυλλο με ελαφρώς πικάντικες νότες τσαγιού, που με τη σειρά της αναδεικνύει τον αισθησιασμό της βανίλιας και της πραλίνας που συνθέτουν τις ακαταμάχητες νότες βάσης.