Tailor Made | Η απόλυτα εξατομικευμένη περιποίηση προσώπου

Γνωρίστε την απόλυτη εξατομικευμένη περιποίηση προσώπου, ειδικά σχεδιασμένη για τις ανάγκες της επιδερμίδας σας, μέσα από την υπηρεσία Custom D.Ο.S.E. της SkinCeuticals.

Τα περισσότερα προϊόντα περιποίησης μπορεί να περιέχουν συστατικά που καλύπτουν τις ανάγκες της επιδερμίδας σας, αλλά δεν είναι σχεδιασμένα ειδικά γι’ αυτήν. Φανταστείτε τώρα να μπορούσατε να έχετε στο "οπλοστάσιο" της περιποίησής σας έναν ορό που θα είχε δημιουργηθεί αποκλειστικά και μόνο για τη δική σας επιδερμίδα και τις απαιτήσεις της.

Tailor Made | Η απόλυτα εξατομικευμένη περιποίηση προσώπου

Αυτό ακριβώς προσφέρει η νέα υπηρεσία Custom D.Ο.S.E. της SkinCeuticals, η οποία ξεκινά με τη διάγνωση του γιατρού, που αξιολογεί τους βιολογικούς και τους περιβαλλοντικούς παράγοντες που επηρεάζουν την επιδερμίδα εστιάζοντας σε τύπους δυσχρωμιών, ατέλειες και σημάδια γήρανσης. Πάνω από 85.000 γραμμές κωδικοποιημένων δεδομένων αναλύονται κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής αξιολόγησης μέσω ενός tablet, ενώ 1.227 μέρη διανέμουν τα 13 επιλεγμένα δραστικά συστατικά και αναμειγνύουν τον ορό στο ειδικό μηχάνημα, το οποίο αποδίδει συνθέσεις βιομηχανικής ποιότητας.

SkinCeuticals

"Χάρη στην τεχνογνωσία της SkinCeuticals, το τελικό προϊόν διατηρεί ακέραιη τη δραστικότητά του για τουλάχιστον τρεις μήνες" αναφέρει η δερματολόγος δρ Μαργαρίτα Βεργολιά, που διαθέτει αποκλειστικά την υπηρεσία στην MSH Clinic, και συμπληρώνει: "Μετά τη διάγνωση και την καταχώριση των αναγκών της επιδερμίδας στο software της Custom D.O.S.E. καταλήγω στη σωστή βάση του ορού: λεπτόρρευστη για λιπαρές επιδερμίδες και πιο κρεμώδη, ενυδατική για τις ξηρές.
Ακολουθεί η επιλογή των συστατικών, όπως οι απολεπιστικοί και οι λευκαντικοί παράγοντες proxylane, ρετινόλη, αζελαϊκό οξύ για τις ευαίσθητες ή με ροδόχρουν νόσο επιδερμίδες". Ο ορός ετοιμάζεται μέσα σε 10 λεπτά. "Δεν απευθύνεται σε ηλικίες, αλλά λύνει προβλήματα όπως ξηρή και θαμπή όψη, ακμή, ρυτίδες, δυσχρωμίες" εξηγεί η δρ Βεργολιά και προσθέτει: "Ο ρόλος του γιατρού είναι πολύ σημαντικός, καθώς από τις 34 διαφορετικές εναλλακτικές συνθέσεις μπορεί να τροποποιήσει την προτεινόμενη φόρμουλα προσθέτοντας και αφαιρώντας συστατικά". Μετά από τρεις μήνες επαναλαμβάνεται η αξιολόγηση από τον γιατρό.