Η ασπίδα προστασίας της επιδερμίδας απέναντι στην μπλε ακτινοβολία

Τα προϊόντα περιποίησης που αξίζουν μια θέση στη ρουτίνα σας.

Δουλεύουμε, επικοινωνούμε, διασκεδάζουμε, εκπαιδευόμαστε, διαβάζουμε πάντα κοιτώντας μια οθόνη. Η ψηφιοποίηση της καθημερινότητάς μας συνεπάγεται ότι τα κύτταρά μας εκτίθενται σε μία ακτινοβολία στην οποία δεν έχουν προσαρμοστεί και δεν μπορούν να προστατευθούν. Ο λόγος φυσικά για την μπλε ακτινοβολία, που εκπέμπουν οι ηλεκτρονικές συσκευές που παράγουν φωτισμό, όπως το λάπτοπ, το desktop, το κινητό και το smart watch.

Το μπλε φως διεισδύει στο δέρμα μας βαθύτερα ακόμα και από την UVA ακτινοβολία, φθείροντας τα κύτταρα του δέρματος και προκαλώντας χρόνια φλεγμονή και πρόωρη γήρανση. Το δέρμα έτσι με το πέρασμα των χρόνων γίνεται πιο θαμπό, άτονο, ξηρό και ευαίσθητο, ενώ μειώνεται σημαντικά η σφριγηλότητά του.

H νέα σειρά της SkourasMed κατά της μπλε ακτινοβολίας αποτελείται από τη Face Cream και την Eye Cream και βασίζεται στην υψηλή συγκέντρωση καθαρού θαλάσσιου γλυκογόνου, που αποτελεί την κύρια πηγή ενέργειας των κυττάρων, που τα βοηθάει να λειτουργήσουν και να είναι υγιή. Και τα δύο προϊόντα αποτρέπουν την πρόωρη γήρανση και τη δημιουργία ρυτίδων, τη χαλάρωση και τη λέπτυνση του δέρματος, ενώ ενισχύουν τη λάμψη, την ελαστικότητα και την ενυδάτωση του δέρματος.

info
www.skourasmed.com/