Sustainable Beauty | Η Phoebe Dynevor μιλά αποκλειστικά στο Harper’s Bazaar Greece για τη βιώσιμη ρουτίνα ομορφιάς της

H πρωταγωνίστρια της σειράς Bridgerton μιλά αποκλειστικά στο Harper’s Bazaar Greece για τη συνεργασία της με το brand weDo/ Professional ως η πρώτη Global Brand Ambassador του.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η "πράσινη" ομορφιά, η βιώσιμη δηλαδή προσέγγισή της και τα καλλυντικά με φυσικά συστατικά αποτελούν τη Νο.1 τάση τα τελευταία χρόνια, σε έναν κόσμο που ο όρος "sustainability" ακούγεται ολοένα και περισσότερο. Πλέον οι ρουτίνες ομορφιάς δεν αποσκοπούν μόνο στη δική μας φροντίδα, αλλά και στου πλανήτη, αφού η συζήτηση περί βιωσιμότητας και προστασίας του περιβάλλοντος είναι πιο επίκαιρη από ποτέ.

Sustainable Beauty | Η Phoebe Dynevor μιλά αποκλειστικά στο Harper’s Bazaar Greece για τη βιώσιμη ρουτίνα ομορφιάς της

Η weDo/ Professional αποτελεί το πλέον καινοτόμο vegan beauty brand, που προσφέρει υψηλής απόδοσης φυσικά προϊόντα, τα οποία βελτιώνουν την κατάσταση των μαλλιών, του σώματος, αλλά και του πλανήτη μας χάρη στις μίνιμαλ λίστες συστατικών, τις vegan και cruelty-free συνθέσεις τους και τις eco-friendly συσκευασίες τους. Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως η weDo/ Professional συνεργάζεται με τον οργανισμό Plastic Bank, οι οποίοι δεσμεύονται να αποτρέπουν την είσοδο 8 πλαστικών μπουκαλιών στον ωκεανό για κάθε προϊόν που πωλείται -μια συνεργασία, που έχει ήδη "σταματήσει” πάνω από 10 εκατομμύρια πλαστικά μπουκάλια.

H πρώτη Global Ambassador της weDo/ Professional

H Phoebe Dynevor, η Βρετανίδα ηθοποιός, που είναι περισσότερο γνωστή για το ρόλο της στη σειρά Bridgerton, είναι η πρώτη Global Ambassador της weDo/ Professional, όπως ανακοίνωσε το brand πριν λίγο καιρό. Όπως είπε η ίδια "Είναι κάτι περισσότερο από ένα εμπορικό brand, είναι μια νοοτροπία, μια έκκληση για δράση, μια κοινότητα".

weDo/ Professional

Ως η πρώτη Global Ambassador του brand για θετική αλλαγή, η Phoebe θα συνεργαστεί με τη weDo/ για να αναζητήσει πιο βιώσιμες ρουτίνες περιποίησης μαλλιών, ενώ θα τονίσει τη σημασία της κοινής δράσης για τη μείωση των επιπτώσεών μας στο περιβάλλον. "Στον κόσμο που ζούμε σήμερα, υπάρχει μια πίεση στο να δείχνουμε ότι είμαστε καλά και να κάνουμε καλές πράξεις, ενώ όλοι ψάχνουμε τρόπους για να βοηθήσουμε τον πλανήτη αλλάζοντας απλά τις καθημερινές μας συνήθειες ή τα προϊόντα που επιλέγουμε" λέει η ίδια.  "Θέλω να γίνω μέρος αυτής της προσπάθειας για την προστασία του πλανήτη, και αυτός είναι ένας από τους βασικούς λόγους της συνεργασίας μου με τη weDo/". Για τη συνεργασία αυτή μίλησε αποκλειστικά στο Harper's Bazaar Greece:

H.B: Πότε "ανακαλύψατε" για πρώτη φορά τη weDo;

P.D: Το brand επικοινώνησε μαζί μου, έκανα την έρευνά μου και σχεδόν αμέσως συνειδητοποίησα πόσο πολύ συμφωνούσα με το ήθος και τα μηνύματά του. Δοκίμασα τα προϊόντα του, για τα οποία γνώριζα ήδη τα πλεονεκτήματά τους για το περιβάλλον, αλλά τα αποτελέσματά τους ήταν το ίδιο εντυπωσιακά. Τότε κατάλαβα πως ήταν "a match made in heaven".

H.B: Ποιες είναι οι αξίες, που μοιράζεστε με τη weDo/;

P.B: Η weDo/ βοηθά τον κόσμο να αποτελέσει μια αλλαγή στον κόσμο κι αυτό είναι κάτι που κι εγώ έχω προσπαθήσει να ενσωματώσω στην καθημερινή ζωή μου. Δεν είναι πάντα εύκολο, αλλά αν κάνουμε συνειδητές επιλογές, ίσως να έχουμε μαζί μας ένα επαναχρησιμοποιήσιμο μπουκάλι νερού ή να καταναλώνουμε όσο το δυνατόν περισσότερο μια plant based διατροφή, μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά. Το να χρησιμοποιείτε sustainable προϊόντα για την περιποίηση των μαλλιών σας είναι κάτι πολύ εύκολο και δεν θα το μετανιώσετε.

weDo/ Professional

H.B: Ποια είναι τα tips σας για μια βιώσιμη ρουτίνα ομορφιάς;

P.D: Να έχετε επίγνωση του τι προϊόντα χρησιμοποιείτε. Νομίζω πως το έχω πει ξανά αυτό αλλά δεν χρειάζεται να γίνετε vegan μέσα σε ένα βράδυ. Το σημαντικό είναι να κάνετε αυτές τις μικρές αλλαγές. Αν όλοι ξεκινούσαμε να κάνουμε αυτές τις αλλαγές, θα είχαμε έναν εκπληκτικό αντίκτυπο στον κόσμο. 

H.B: Πείτε μας τρία weDo/ προϊόντα, που δεν θα αλλάζατε ποτέ.

P.D: Όλοι με ρωτούν για τα τρία πιο αγαπημένα μου προϊόντα, αλλά εγώ έχω τέσσερα. Αγαπώ το No Plastic Shampoo και το Conditioner: Φανταστείτε να πλένετε τα μαλλιά σας γνωρίζοντας πως τα φυσικά προϊόντα που χρησιμοποιείτε δεν ευεργετούν μόνο τα μαλλιά σας, αλλά και τον πλανήτη. Λατρεύω επίσης τη Day Moisturiser, την οποία χρησιμοποιώ στις άκρες των μαλλιών μου, αλλά και σαν κρέμα χεριών. Τέλος, μου αρέσει πολύ το The Balm, το οποίο είναι υπέροχο όχι μόνο για τις ξηρές άκρες των μαλλιών μου, αλλά και για τα χείλη μου.

weDo/ Professional

H.B: Πώς διατηρείτε τα μαλλιά σας υγιή ύστερα από τόσες βαφές;

P.D: Χρησιμοποιώ μάσκες μαλλιών και προσπαθώ να αποφεύγω τα hot tools όταν το επιτρέπει η δουλειά μου.
 
 
H.B: Μάθατε κάποια tips ομορφιάς στα sets των "Bridgerton" και "Younger";

P.D: Νομίζω ότι πάντα μαθαίνεις tips και tricks όταν δουλεύεις με τόσους διαφορετικούς ανθρώπους. Είμαι πολύ τυχερή που δουλεύω με τρεις υπέροχες εταιρίες, τη Charlotte Tilbury, τη Sunday Riley και φυσικά τη weDo/, και έχω μάθει μάθει τόσα πολλά από κάθε μία από αυτές.

Δείτε το βίντεο με το μήνυμα της Phoebe Dynevor