Μεταμορφώνοντας το θρυλικό βάζο της Crème de la Mer

Ο φωτογράφος μόδας Mario Sorrenti και η κόρη του μεταμορφώνουν το design της αγαπημένης κρέμας.

Τα αγαπημένα προϊόντα ομορφιάς των γυναικών δεν είναι μόνο όσα απλά χαρίζουν ενυδατωμένη και λαμπερή επιδερμίδα, αλλά κι εκείνα που συνδυάζουν τις σύγχρονες φόρμουλες με το όμορφο design της συσκευασίας. 

Μεταμορφώνοντας το θρυλικό βάζο της Crème de la Mer

Ένα από αυτά τα προϊόντα είναι η Crème de la Mer. Ξακουστή για τις μεταμορφωτικές της δυνάμεις, βοηθά στην καταπολέμηση της ξηρότητας, εμπλουτίζοντας την επιδερμίδα με ενυδάτωση που διαρκεί όλη μέρα. Σήμερα, οι θαυμαστές ενυδατικές κρέμες της La Mer μπορεί να ποικίλλουν σε υφές, όμως ένα απαραίτητο συστατικό παραμένει το ίδιο: η ισχυρή εκχύλιση του καταπραϋντικού ορού Miracle Broth. Εκτός από πολυτελή σύνθεση, τώρα η Crème de la Mer αποκτά αυτό τον καιρό μια εντυπωσιακή συλλεκτική συσκευασία. 

Ομορφιά la mer

Φέτος το φθινόπωρο η La Mer προσκαλεί τον φημισμένο φωτογράφο μόδας, Mario Sorrenti και την κόρη του, ανερχόμενο ταλέντο στο χώρο, Gray Sorrenti, για να μεταμορφώσουν το design του θρυλικού βάζου της Crème de la Mer μέσα από την καλλιτεχνική τους ματιά. Στην παρθενική τους συνεργασία, το ταλαντούχο δίδυμο πατέρα-κόρης αιχμαλωτίζει αναμνήσεις από αμέτρητα καλοκαίρια στη θάλασσα μέσα από τις προσωπικές τους διηγήσεις. Μαζί, ο Mario και η Gray, λανσάρουν τη νέα καμπάνια του οίκου "Edge of the Sea" με μια συναρπαστική νέα προσέγγιση της φιλοσοφίας της La Mer, εμπνευσμένη από την αγάπη τους για τη θάλασσα, την αιώνια μούσα του κορυφαίου οίκου ομορφιάς.

Ομορφιά la mer

Ο Mario και η Gray Sorrenti έχουν δημιουργήσει δύο συλλεκτικά βάζα Crème de la Mer απεικονίζοντας μια εκθαμβωτική έκφραση της μοναδικής τους ασπρόμαυρης φωτογραφίας.

Μια θεραπεία, πέντε υφές:

Η σειρά περιλαμβάνει τις Crème de la Mer, The Moisturizing Cool Gel Cream, The Moisturizing Sift Cream, The Moisturizing Matte Lotion, The Moisturizing Soft Lotion.

Η συλλεκτική συσκευασία θα είναι διαθέσιμη από τον Οκτώβριο του 2019.