Βασίλισσα Letizia | Το άρωμα που φορά εδώ και χρόνια είναι μια όαση φρεσκάδας

H αρωματική επιλογή της πιο κομψής των βασιλισσών.

Από πολλούς θεωρείται "η πιο κομψή των βασιλισσών" και όχι άδικα. Αν και επενδύει συχνά σε κομμάτια από δημοφιλή ισπανικά high street brands, κάθε εμφάνιση της βασίλισσας Letizia ξεχυλίζει από ανεπιτήδευτα κομψό στιλ και δικαίως κερδίζει μια θέση στα πρωτοσέλιδα. Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι εσάνς μπορεί να άφηνε στο πέρασμα της;

Διαβάστε Επίσης

Εκπέμποντας μια πηγαία φινέτσα και έχοντας φυσική ομορφιά, η βασίλισσα της Ισπανίας δεν θα μπορούσε παρά να αφήνει ένα δροσερό αρωματικό αποτύπωμα, που να ταιριάζει με τη νεανικότητα και τη φρεσκάδα του στιλ της. 

Το αγαπημένο άρωμα της βασίλισσας Letizia

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, το άρωμα που φορά εδώ και πολλά χρόνια είναι το Eau Parfumée Au The Vert του οίκου Bvlgari. Πρόκειται για ένα κομψό και πολυτελές άρωμα, το οποίο λανσαρίστηκε το 1992 και μέχρι σήμερα έχει εκλεκτικό, αλλά φανατικό κοινό.

άρωμα

Μυρίζει "καθαριότητα" και "φρεσκάδα" χάρη στις νότες από περγαμόντο, λεμόνι και μανταρίνι, οι οποίες συνδυάζονται με το πικάντικο κάρδαμο και κόλιανδρο, και "ανθίζουν" με απαλές νότες γιασεμιού, κρίνου της κοιλιάδας και τριαντάφυλλου. Το ιαπωνικό πράσινο τσάι είναι βέβαια ο μεγάλος πρωταγωνιστής αυτής της αρωματικής σύνθεσης, καθώς βρίσκεται στις νότες βάσης μαζί με σπάνια ξύλα, σανταλόξυλο και κέδρο, μόσχο και κεχριμπάρι.

Διαβάστε Επίσης