Σωστός καθαρισμός | Τα προϊόντα που δεν αφυδατώνουν την επιδερμίδα

Επιλέξτε προϊόντα που προστατεύουν τον φραγμό της επιδερμίδας, δεν την αφυδατώνουν και καλύπτουν τις ανάγκες της.

Ντεμακιγιάζ ματιών

Ντεμακιγιάζ ματιών

Με ενυδατικούς και καταπραϋντικούς παράγοντες, όπως το εκχύλισμα τίλιου και μελιού, το γαλάκτωμα Eye Make-Up Remover της Apivita απομακρύνει το μακιγιάζ χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών (στα φαρμακεία).

Ευεργετική απολέπιση

Ευεργετική απολέπιση

Η Το Facial Scrub της Frezyderm διαθέτει κόκκους jojoba με περίβλημα από πολυαιθυλένιο ώστε να μην τραυματίζουν την επιδερμίδα και πεπτίδια moringa εξασφαλίζοντας βαθύ καθαρισμό από τους ρύπους (στα φαρμακεία).

Μάσκα καθαρισμού

Μάσκα καθαρισμού

Ιδανική για την εξυγίανση και την εξισορρόπηση της λιπαρότητας, η μάσκα με πράσινη άργιλο και ένζυμο παπάγιας Purifying Clay Mask της Jowaé συστέλλει τους πόρους και λειαίνει την υφή της επιδερμίδας (στα φαρμακεία).

Απαλός αφρός

Απαλός αφρός

Κατάλληλος για κάθε τύπο επιδερμίδας, ο αφρός Micellar Foam Cleanser της MD Professionnel με προβιταμίνη Β5 προσφέρει τέλειο καθαρισμό και ντεμακιγιάζ.

Τονωτική λοσιόν

Τονωτική λοσιόν

Μετά τον καθαρισμό εφαρμόστε σε νωπή επιδερμίδα τη λοσιόν Hydra Advance Refreshing Tonic Lotion της Erre Due για ενυδάτωση και καταπράυνση της επι- δερμίδας (Hondos Center).

Για ξηρές επιδερμίδες

Για ξηρές επιδερμίδες

Προστατέψτε την επιδερμίδα σας από την αφυδάτωση κατά τη διάρκεια του καθαρισμού με το γαλάκτωμα Gentle Cleansing Milk της Seventeen. Περιέχει βιολογικό έλαιο ελιάς και βερίκοκου (Hondos Center).

Μικκυλιακό νερό

Μικκυλιακό νερό

Το Micellar Water της M Cosmetics αφαιρεί σε βάθος τους ρύπους και το μακιγιάζ από το πρόσωπο και τα μάτια, ενώ, χάρη στο υαλουρονικό οξύ και στην πανθενόλη που διαθέτει, αφήνει την επιδερμίδα απαλή και ελαστική (στα φαρμακεία). 

Κατά των ατελειών

Κατά των ατελειών

Με 2% σαλικυλικό οξύ και τον απολεπιστικό παράγοντα LHA, το τζελ Effaclar Micro-Peeling Purifying Gel της La Roche-Posay είναι ιδανικό για λιπαρές και ακνεϊκές επιδερμίδες (στα φαρμακεία).

Τριπλή δράση

Τριπλή δράση

Αν επιθυμείτε ταυτόχρονα καθαρισμό, ντεμακιγιάζ και ενυδάτωση στο πρόσωπο και τα μάτια, χρησιμοποιήστε την κρέμα-αφρό καθαρισμού Hydrating Creamto-Foam Cleanser της CeraVe. Χάρη στα ceramides και τα αμινοξέα που περιέχει, διατηρεί ακέραιο τον προστατευτικό φραγμό της επιδερμίδας (στα φαρμακεία).

Ενίσχυση λάμψης

Ενίσχυση λάμψης

Με 8% γλυκολικό οξύ, το τζελ καθαρισμού Glycolic Renewal Cleanser Gel της SkinCeuticals προάγει την κυτταρική ανανέωση, λειαίνει την υφή της επιδερμίδας και μειώνει τις δυσχρωμίες (skinceuticals.gr).