Τα αντηλιακά προσώπου και σώματος που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ σας

Αυτά είναι τα αντηλιακά που μου θυμίζουν έντονα καλοκαίρι - αλλά δεν αποχωρίζομαι ούτε τον χειμώνα.

Δεν υπάρχει πιο αγαπημένη καλοκαιρινή ανάμνηση για μένα από την παρακάτω: Να γυρνάω αργά το απόγευμα από τη θάλασσα και η γιαγιά μου να μου απλώνει παχιές στρώσεις γιαουρτιού στην καμένη από τον ήλιο πλάτη μου, με στόχο να ανακουφιστώ από τα εγκαύματα.

Και πράγματι, η δροσιά που χάριζε στο δέρμα μου το ελληνικό αυτό superfood είναι τόσο χαρακτηριστική, που μου έχει μείνει αξέχαστη έως και σήμερα. Κι ενώ δεν συνεχίζω πλέον αυτή την "παράδοση" (να' ναι καλά τα after sun gels) βρίσκω ένα νόημα σε αυτό το "γιατροσόφι" που ακολουθείται ακόμα και σήμερα από πολλούς.

Το γιαούρτι, μια ελληνική υπερτροφή για τον οργανισμό μας αλλά και το δέρμα, είναι μια φυσική πηγή πρωτεϊνών, ιχνοστοιχείων και βιταμινών, με τη δυνατότητα να προσφέρει μία αναζωογονητική αίσθηση δροσιάς άμεσα, παράλληλα με μια ισχυρή ενυδατική δράση που θρέφει το δέρμα. Γι' αυτό και επιλέγω skincare προϊόντα που να το περιέχουν ως το κύριο συστατικό τους, καθώς θεωρώ ότι ωφελούν την επιδερμίδα μου με πολλούς τρόπους.

Εξού και επέλεξα τα αντηλιακά που θα έχω μαζί μου παντού και φέτος το καλοκαίρι, να είναι από την πολυαγαπημένη σειρά KORRES Γιαούρτι, που χρησιμοποιώ εντατικά εδώ και αρκετούς μήνες, ακόμα και τον χειμώνα.

Δείτε περισσότερα στο missbloom.gr