Ο οίκος Prada ανακοινώνει το λανσάρισμα της πρώτης του beauty σειράς

Η Emma Watson πρωταγωνιστεί και σκηνοθετεί την πρώτη καμπάνια του οίκου Prada Beauty.

Πριν από λίγες μόνο μέρες ο οίκος Prada ανακοίνωσε το λανσάρισμα της πρώτης του beauty σειράς, Prada Beauty, αποκαλύπτοντας παράλληλα και την πρώτη του ambassador. 

Ο λόγος για την Emma Watson, η οποία είναι το πρόσωπο της παρθενικής καμπάνιας του brand για το άρωμα Paradoxe με νότες από περγαμόντο, μανταρίνι, αχλάδι, νερολί, γιασεμί, κεχριμπάρι, βανίλια και musk.

"Η Βρετανίδα ηθοποιός, ακτιβίστρια και καλλιτέχνης ενσαρκώνει την ουσία μιας πολυδιάστατης γυναίκας Prada", αναφέρει ο οίκος στην ανακοίνωσή του. Η 32χρονη ηθοποιός, η οποία επέστρεψε στο signature pixie cut της ύστερα από μία δεκαετία, προκειμένου να ενσαρκώσει το απόλυτο Prada girl, εκτός από το ότι πρωταγωνιστεί, σκηνοθετεί επίσης την καμπάνια του οίκου. 

"Γιατί να μπω σε κουτάκια; Τα κουτιά είναι πάντοτε τόσο μικρά", ακούγεται να λέει στην αρχή του βίντεο. "Μπορεί κάποιες φορές να φοβάμαι, αλλά τα όνειρά μου με τραβούν προς την άλλη μεριά. Εκεί που συνεργάζομαι με τον εαυτό μου και δεν είμαι ποτέ ίδια, αλλά είμαι πάντα εγώ", συνεχίζει.

 "Ανυπομονώ να κυκλοφορήσω αυτό το έργο τέχνης και να το απολαύσετε τόσο, όσο το απόλαυσα εγώ σκηνοθετώντας το", είπε η Watson. "Δεν θα μπορούσα να τα είχα καταφέρει χωρίς αυτήν την απίστευτη ομάδα συνεργατών. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας, την αφοσίωση σας, το ταλέντο και το πάθος σας".

Δείτε το βίντεο: