Prada Paradoxe | Το νέο it αρώμα του φετινού φθινοπώρου

Η Emma Watson σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στην καμπάνια του νέου γυναικείου αρώματος του οίκου.

Πριν από λίγo καιρό ο οίκος Prada ανακοίνωσε το λανσάρισμα της πρώτης του beauty σειράς, Prada Beauty, αποκαλύπτοντας παράλληλα και την πρώτη του ambassador. 

Prada Paradoxe | Το νέο it αρώμα του φετινού φθινοπώρου

Ο λόγος για την Emma Watson, η οποία εκτός από το ότι πρωταγωνιστεί, σκηνοθετεί επίσης την καμπάνια για το νέο άρωμα Paradoxe. Ως ενσάρκωση της γυναίκας Prada, η Βρετανίδα ηθοποιός, ακτιβίστρια και καλλιτέχνιδα με έναν αισθησιασμό που χαρακτηρίζεται από λεπτότητα και μια νοημοσύνη και συνείδηση με επίγνωση για τη συλλογική εμπειρία, είναι η ενσάρκωση του νέου χαρακτηριστικού γυναικείου αρώματος της Prada.

Το άρωμα δημιουργήθηκε από τους Διακεκριμένους Αρωματοποιούς της Givaudan Nadège Le Garlantezec, Shyamala Maisondieu και Antoine Maisondieu. Τιμώντας την πολυδιάστατη φύση της γυναίκας μέσα από ένα παιχνίδι αντιθέσεων, το Prada Paradoxe επαναπροσδιορίζει τον έντονο γυναικείο αισθησιασμό μέσω αντιθέσεων. Με κυρίαρχες τις νότες από μπουμπούκι νερολί και άνθος γιασεμιού, η διαχρονική λουλουδάτη αίσθηση ενός λευκού μπουκέτου μετασχηματίζεται με την πρωτοποριακή οσφρητική υπογραφή της συμφωνίας Ambrofix™ και Serenolide™ δημιουργώντας ένα οικείο άρωμα μεγάλης διάρκειας.

Ένας νέος τεχνολογικός κόσμος βοηθά το Prada Paradoxe να εξερευνήσει τη φύση μέσα από μια καινοτομία που διαμορφώθηκε για την Prada, με την οποία εκχυλίζεται το άρωμα του μπουμπουκιού νέρολι προτού ανοίξει. Το άρωμα επαναπροσδιορίζει τη φρεσκάδα αιχμαλωτίζοντας τη λουλουδάτη, λεπτή και φρέσκια διάσταση του λουλουδιού. Μια απρόσμενη διάσταση του αισθησιασμού αποκαλύπτεται με το Ambrofix™, το οποίο συνήθως χρησιμοποιείται σε ανδρικά αρώματα. Η καινοτόμα βιομετατροπή του κεχριμπαριού γίνεται με φυσικό τρόπο, για να προσφέρει μια δυναμική, σταθερή και αυθεντική ξυλώδη –κεχριμπαρένια νότα άμβρας. Το Serenolide™, ένα από τα συστατικά με τη μεγαλύτερη διάχυση παγκοσμίως, είναι ένα νέο και επαναστατικό μόριο musk που επαναπροσδιορίζει την ένταση δημιουργώντας ένα αναγνωρίσιμο αλλά και οικείο αρωματικό ίχνος. Αυτός ο κομψός μόσχος αποκαλύπτει μια ένταση που γίνεται αισθητή πολύ νωρίτερα από ό,τι παραδοσιακά, διασφαλίζοντας ότι η νότα είναι άμεσα αντιληπτή ήδη από την κορυφή του αρώματος για να εξελιχθεί και να γίνει ένα με την επιδερμίδα.

Prada Beauty

Εμπνευσμένο από το πρωτότυπο, εμβληματικό τριγωνικό λογότυπο Prada, το μπουκάλι αποτελεί μία νέα απόδοση του λογότυπου ως διαχρονικό σύμβολο. Αποκλίνοντας από την παραδοσιακή αρχιτεκτονική των μπουκαλιών αρωμάτων, το μικρό μπουκάλι είναι μινιμαλιστικό και πολυτελές, σχεδιασμένο να ακουμπά στο πλάι. Λοξό κι όμως δυναμικά ευθυγραμμισμένο-πλαγιο κι όμως σταθερό-το Prada Paradoxe σχηματίζει μια αισθητική ορθή γωνία, που στρέφεται δυναμικάπρος τα επάνω από τη βάση προς το καπάκι.