Το λανσάρισμα του J’adore Parfum d’ Eau στην Ελλάδα είχε τη λάμψη που του αρμόζει

Η εντυπωσιακή εκδήλωση για το λανσάρισμα της νέας εκδοχής του J’adore με πλήθος διάσημων καλεσμένων.

Ο Dior ανέκαθεν ξεχώριζε για τα σπουδαία επιτεύγματα, τον οραματισμό και την επιθυμία του να επεκτείνει τα όρια. Σήμερα, αυτή η επιθυμία οδηγεί στη δημιουργία μιας αρωματικής έκπληξης που ξεφεύγει από όλους τους συνηθισμένους κανόνες της σύνθεσης. Ο λόγος για το ολοκαίνουριο J'adore Parfum d’eau του οίκου Dior, την πιο καινοτόμα εκδοχή του εμβληματικού J'adore, η οποία δεν περιέχει ίχνος οινοπνεύματος.

Το λανσάρισμα του J’adore Parfum d’ Eau στην Ελλάδα είχε τη λάμψη που του αρμόζει

Χάρη στο νερό, το κλασικό τρίπτυχο κορυφής-καρδιάς-βάσης καταργείται, παραχωρώντας τη θέση του σε μια σύνθεση που δε "διαχέει", ούτε προβάλλει τις κλασικές πτητικές νότες κορυφής. Αντίθετα, αιφνιδιάζει άμεσα με δροσερές λουλουδάτες νότες που αφομοιώνονται πλήρως από το δέρμα, παραμένοντας πιστές και έχοντας μακρά διάρκεια.

Dior

Το πολυαναμενόνο λασάρισμα γιορτάστηκε και στην Ελλάδα την περασμένη Πέμπτη, στον 10ο όροφο του ξενοδοχείου Athens Capital Center Hotel MGallery, όπου ο Γενικός Διευθυντής της Parfums Christian Dior, Riccardo Mascambruno και η Διευθύντρια Marketing, Άρτεμις Γκαραγκάνη, καλωσόρισαν τους εκπροσώπους του Τύπου και της ομορφιάς, κάνοντας λόγο για μία νέα εποχή του οίκου Dior.

Dior

Η έκπληξη της εκδήλωσης, ήταν οι δύο καταξιωμένοι χορευτές Έλενα Κέκκου και Γιάννης Γκάντσιος οι οποίοι χόρεψαν στην πισίνα, δίνοντας έμφαση στο στοιχείο εκείνο, που ξεχωρίζει το J’adore Parfum d’ Eau από το κλασικό J’adore.