Το μέλλον της ομορφιάς είναι high tech

Τα gadgets που θα σας βοηθήσουν να βρείτε την ιδανική ρουτίνα περιποίησης για την επιδερμίδα σας, αλλά και την πιο ταιριάζει απόχρωση foundation.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Με τα beauty counters να γεμίζουν διαρκώς με νέα λανσαρίσματα, η επιλογή των ιδανικών προϊόντων περιποίησης, εκείνων που θα καλύπτουν τις ανάγκες της δικής σας επιδερμίδας γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη. Η Lancôme καινοτομεί για μία ακόμα φορά δίνοντας στις fans της την ευκαιρία να ανακαλύψουν την ιδανική ρουτίνα για την επιδερμίδα τους με τη βοήθεια των αισθητικών και των μηχανημάτων στα counters της. 

Το μέλλον της ομορφιάς είναι high tech

Η πιο προηγμένη υπηρεσία ανάλυσης δέρματος της Lancôme, το Skin Screen εμπνεύστηκε από συσκευές, που χρησιμοποιούνται για κλινικές μελέτες. Με τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης και των είκοσι χρόνων L’Oréal Research, μετρά 13 παραμέτρους του δέρματος – συμπεριλαμβανομένης της υφής, των κόκκινων περιοχών, των καφέ κηλίδων, των ορατών πόρων, των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών, της ενυδάτωσης και της σφριγηλότητας και ειδικών παραμέτρων αφιερωμένων στο περίγραμμα των ματιών, για την αποκάλυψη ορατών και υποκείμενων ανησυχιών του δέρματος.

Σε συνδυασμό με το ερωτηματολόγιο περιποίησης της επιδερμίδας σας και την τεχνογνωσία του σύμβουλου ομορφιάς της Lancôme, το Skin Screen προσφέρει μια πραγματικά εξατομικευμένη ρουτίνα περιποίησης, η οποία ανταποκρίνεται στις ανάγκες του δέρματός σας.

Lancôme

Όσον αφορά το μακιγιάζ, το Shade Finder είναι το πιο ακριβές μέσο ανάλυσης του τόνου δέρματος της Lancôme μέχρι σήμερα. Ενώ πολλοί αλγόριθμοι μετρούν απλώς το επιφανειακό τόνο του δέρματος ενός ατόμου, το Shade Finder της Lancôme προχωρά πιο βαθιά, αναλύοντας τους ίδιους τους υποτόνους του δέρματος χάρη σε έναν μοναδικό αλγόριθμο που μπορεί να αναγνωρίσει έως και 22.500 διαφορετικούς τόνους δέρματος, προτείνοντας το ιδανικό ταίριασμα αποχρώσεων εντός της σειράς foundation της Lancôme.