Τι είναι τα βιομιμητικά συστατικά στα προϊόντα περιποίησης;

Ο λόγος που το βιομιμητικό συστατικό βασισμένο στον πυρήνα του χουρμά αξίζει μια θέση στη ρουτίνα σας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Τα βιομιμητικά συστατικά, μιμούνται την ικανότητα της φύσης να επανορθώνει τη φθορά της μέσω πολύτιμων ουσιών τους. Πρόκειται για ακριβά συστατικά, για αυτό και δεν απαντώνται σε πολλές καλλυντικές φόρμουλες.

Η M COSMETICS ωστόσο είναι η πρώτη σειρά που ενσωμάτωσε τα βιομιμητικά συστατικά στις φόρμουλες της στην Ελλάδα για να σας προσφέρει ισχυρή αντιγηραντική και αντιοξειδωτική δράση.

Τι είναι τα βιομιμητικά συστατικά στα προϊόντα περιποίησης;

Στην καρδιά των προϊόντων της, όπως η 24ωρη Κρέμα Προσώπου Ελαφριάς Υφής, η 24ωρη Κρέμα Προσώπου Πλούσιας Υφής, η Κρέμα Ματιών Ολοκληρωμένης Δράσης, ο Ορός Ανάπλασης, βρίσκεται το βιομιμητικό συστατικό βασισμένο στον πυρήνα του χουρμά, το οποίο αποτελεί μια μοναδική πατενταρισμένη σύνθεση 7 συστατικών. Συγκεκριμένα περιέχει:

Φυτοστερόλες, οι οποίες ενισχύουν τον δερματικό φραγμό και εξασφαλίζουν εξαιρετική προστασία του δέρματος από το περιβαλλοντικό στρες. Έχουν αντιφλεγμονώδεις, αντιοξειδωτικές και κυτταρο-προστατευτικές ιδιότητες.

Φυτοστεροειδή, τα οποία μιμoύνται τη δράση της ορμόνης DHEA και αυξάνουν τη σύνθεση του κολλαγόνου Ι κατά 28% μέσα σε 24 ώρες.

Ισοφλαβόνες που αναστέλλουν την αποδόμηση του κολλαγόνου και διεγείρουν τη σύνθεσή του (αντιγηραντική δράση).

Ουρσολικό οξύ, μια φυσική ουσία που αναγεννά τον συνδετικό ιστό χάρη στην ικανότητά του να αναγεννά τα κύτταρα. Είναι επίσης ισχυρό φυσικό αντιφλεγμονώδες με ισχυρή κυτταρο-προστατευτική και αποτοξινωτική δράση.

Πολυκοσανόλες οι οποίες είναι φυσικά συστατικά του δέρματος. Η οκτακοσανόλη βελτιώνει την αντοχή, τη δύναμη και τη σφριγηλότητα του δέρματος. Ενώ η εξακοσανόλη είναι μία λιπαρή αλκοόλη με ισχυρή αναγεννητική και καταπραϋντική δράση.

Βιταμίνη Ε η οποία προσφέρει αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη δράση, ενώ παράλληλα βοηθά στη διατήρηση της νεανικότητας του δέρματος.

Βιταμίνη Α η οποία προσφέρει αντιοξειδωτική και ενυδατική δράση ενώ παράλληλα βοηθά στη διατήρηση της κεράτινης στιβάδας της επιδερμίδας και την ποιότητα του δέρματος.

Κλινικά αποδεδειγμένες δράσεις του

Αντιρυτιδική δράση: Κλινικές μελέτες έχουν δείξει ότι το βιομιμητικό συστατικό βασισμένο στο εκχύλισμα από τον πυρήνα του χουρμά έχει καταπραϋντική επίδραση στο δέρμα και βοηθά να διατηρηθεί το δέρμα σας ελαστικό και νεανικά λείο. Από τις πρώτες εβδομάδες χρήσης παρατηρείται μείωση της επιφάνειας των ρυτίδων: -27,6% και μείωση του βάθους των ρυτίδων: -3,52%

Αντιοξειδωτικό: Το βιομιμητικό συστατικό βασισμένο στο εκχύλισμα από τον πυρήνα του χουρμά είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, τα οποία μειώνουν τις βλαβερές συνέπειες των ελεύθερων ριζών, καθιστώντας το ένα εξαιρετικό συστατικό για την αντιγήρανση και την προστασία του δέρματος.

Διπλή αντιγηραντική δράση: Οι αναγεννητικές ιδιότητες του βιομιμητικού της ορμόνης DHEA βοηθούν στην προώθηση της κυτταρικής αναγέννησης, προστατεύοντας από την βιολογική γήρανση.

info
mcosmetics.gr