Director's Choice | Οι κρέμες προσώπου που "σβήνουν" χρόνια από το πρόσωπο

Οι καλλυντικές φόρμουλες με κολλαγόνο που χαρίζουν μια πιο plump και νεανική όψη στο πρόσωπο.

Με το πέρασμα των χρόνων, το κολλαγόνο και η ελαστίνη εκφυλίζονται, με αποτέλεσμα η σφριγηλότητα και η ελαστικότητα του δέρματος να μειώνονται. Η απάντηση σε αυτό "άδειασμα" και τη χαλάρωση της επιδερμίδας είναι οι καλλυντικές φόρμουλες, που ενυδατώνουν σε βάθος, χαρίζοντας μια πιο plump και νεανική όψη στο πρόσωπο. Ιδού οι καλύτερες κρέμες προσώπου με υαλουρονικό και κολλαγόνο, που αξίζουν μια θέση στη ρουτίνα σας:

To clear things up

Διαβάστε Επίσης

Είναι σημαντικό να κατανοήσετε πώς λειτουργεί το κολλαγόνο σε προϊόντα τοπικής περιποίησης, ώστε να μπορείτε να προσδιορίσετε εάν είναι ο καλύτερος τρόπος για να επιτύχετε τους στόχους περιποίησης της επιδερμίδας σας. Τα προϊόντα που περιέχουν κολλαγόνο "γεμίζουν" κι ενυδατώνουν το δέρμα, αλλά καθώς η μοριακή δομή του κολλαγόνου είναι πολύ μεγάλη για να διεισδύσει στο δέρμα, δεν μπορούν να αυξήσουν τα επίπεδα του φυσικού κολλαγόνου στο δέρμα, όπως τονίζει η αισθητικός Melanie Grant.

Αν θέλετε να ενισχύσετε τα επίπεδα κολλαγόνου στην επιδερμίδα σας στραφείτε σε άλλα συστατικά, όπως η βιταμίνη C και η ρετινόλη, ενώ μην παραλείπετε ποτέ την εφαρμογή του αντηλιακού για να καθυστερήσετε όσο το δυνατόν περισσότερο την εκφύλιση του κολλαγόνου στο δέρμα σας.

Ιδανικό ζευγάρι για τις κρέμες με κολλαγόνο είναι το υαλουρονικό οξύ, το οποίο κάνει την επιδερμίδα να δείχνει πιο plump, απαλύνοντας προσωρινά τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες.

Διαβάστε Επίσης

Director's Choice | Οι καλύτερες κρέμες προσώπου με υαλουρονικό και κολλαγόνο

Collagen Moisturizer SPF 15, Mario Badescu (sephora.gr)

Collagen Moisturizer SPF 15, Mario Badescu (sephora.gr)

Αυτή η απλή ενυδατική κρέμα είναι ένα ωραίο πρώτο προϊόν για όποιον θέλει να "γεμίσει" τις λεπτές γραμμές. Περιέχει μια μορφή κολλαγόνου και βαμβακέλαιο με αποτέλεσμα να ενυδατώνει υπέροχα την επιδερμίδα, λειτουργώντας παράλληλα σαν μια πολύ καλή βάση για το μακιγιάζ. 

Liftactiv Collagen Specialist Face Cream, Vichy (στα φαρμακεία)

Liftactiv Collagen Specialist Face Cream, Vichy (στα φαρμακεία)

Εμπνευσμένη από τη νέα γενιά μη επεμβατικών αισθητικών διαδικασιών κι εμπλουτισμένη με τα πιο ισχυρά δερματολογικά συστατικά φυσικής προέλευσης, η Liftactiv Collagen Specialist ενεργοποιεί τη διαδικασία ανάπλασης της επιδερμίδας, διορθώνοντας τα αποτελέσματα της απώλειας του κολλαγόνου και κάνοντας την επιδερμίδα να δείχνει πιο ανορθωμένη και νεανική.

Time Filler Night, Filorga

Time Filler Night, Filorga

Η αντιρυτιδική κρέμα Time Filler Night με εξαπεπτίδια, υαλουρονικό οξύ και ένα μοναδικό σύμπλεγμα από φυτικά εκχυλίσματα φροντίζει για την εντατική ενυδάτωση της επιδερμίδας κατά τη διάρκεια του ύπνου και συγχρόνως ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Έτσι η εμφάνιση των ρυτίδων μειώνεται και η επιδερμίδα αποκτά μια πιο νεανική όψη.

Ultra Repair Firming Collagen Cream, First Aid Beauty (sephora.gr)

Ultra Repair Firming Collagen Cream, First Aid Beauty (sephora.gr)

Γεμάτη με κολλαγόνο, πεπτίδια και νιασιναμίδη, αυτή η ενυδατική κρέμα λειαίνει και σμιλεύει την επιδερμίδα κάνοντάς την να δείχνει λαμπερή, υγιής και νεανική με λιγότερες ορατές λεπτές γραμμές και ρυτίδες.

 

Crème Collagène et Mauve, Sisley Paris

Crème Collagène et Mauve, Sisley Paris

Η Crème Collagène et Mauve είναι μια συσφικτική περιποίηση ειδικά σχεδιασμένη να κάνει το κουρασμένο δέρμα να δείχνει πιο νεανικό. Περιέχει υψηλή συγκέντρωση διαλυτού κολλαγόνου, που διορθώνει τις ορατές επιδράσεις της γήρανσης και μολόχα, που κάνει την επιδερμίδα εξαιρετικά απαλή. Με συχνή χρήση,μειώνει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές και τονώνει το δέρμα για να δείχνει πιο νεανικό και πιο σφριγηλό.

Pro-Collagen Marine Cream, Elemis

Pro-Collagen Marine Cream, Elemis

Το hero συστατικό της Pro-Collagen Marine Cream είναι ένα θαλάσσιο εκχύλισμα που ονομάζεται padina pavonica - γνωστό για την ικανότητά του να προστατεύει και να στηρίζει την δομή του κυττάρου και να ενδυναμώνει την επιδερμίδα για πιο νεανική, σφριγηλή όψη.