Τα προϊόντα που θα χαρίσουν λάμψη στην επιδερμίδα σας

Επιλέξτε προϊόντα περιποίησης με δραστικά συστατικά, όπως τα οξέα, η βιταμίνη C και η νιασιναμίδη, για να επαναφέρετε τον ομοιόμορφο χρωματικό τόνο της επιδερμίδας σας.

Αποτελεσματική θεραπεία

Αποτελεσματική θεραπεία

Συνδυάζοντας καταπραϋντικά βοτανικά εκχυλίσματα με 2% άλφα αρβου- τίνη και 3% αζελαϊκό οξύ, η Phyto A+ Brightening Treatment της SkinCeuticals αποκαθιστά τον ομοιόμορφο τόνο (skinceuticals.gr).

Δραστικές αμπούλες

Δραστικές αμπούλες

Απλώστε το πρωί τον ορό Pigment Expert της ISDIN με γλυκολικό οξύ, ο οποίος μειώνει την ένταση των καφέ κηλίδων (στα φαρμακεία).

Ορός λάμψης

Ορός λάμψης

Με 10% νιασιναμίδη, ο ορός Pure Niacinamide 10 Serum της La Roche- Posay περιορίζει τις δυσχρωμίες χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς (στα φαρμακεία).

Φωτεινό βλέμμα

Φωτεινό βλέμμα

Ο ορός ματιών 5-Action Eye Serum της Apivita με εκχύλισμα λευκού κρίνου καταπολεμά τους μαύρους κύκλους (στα φαρμακεία).

Κρέμα με χρώμα

Κρέμα με χρώμα

Με βιταμίνες C και Ε και ενυδατικές ιδι- ότητες, η CC Cream 7 in 1 SPF 20 της Erre Due εξασφαλίζει λάμψη και κάλυψη.

Λευκαντική κρέμα

Λευκαντική κρέμα

Η κρέμα ημέρας Luminous Skin Whitening Multi-Valent System SPF 15 της Coverderm με βιταμί- νη C εξισορροπεί την παραγωγή μελανίνης και αντιμετωπίζει τις δυσχρωμίες (στα φαρμακεία).

Μαγική πούδρα

Μαγική πούδρα

Η Luminous Compact Powder της Coverderm με βιταμίνη C καλύπτει ενώ μειώνει τις δυσχρωμίες (στα φαρμακεία).

Πρωινή φροντίδα

Πρωινή φροντίδα

Εκχύλισμα ρίζας κουρκουμά και άλφα αρβουτίνη είναι τα δραστικά συστατικά της κρέμας Whitening Cream SPF 15 της Seventeen, που αποκαθιστά τη λάμψη.

Αντιοξειδωτική δράση

Αντιοξειδωτική δράση

Οι βιταμίνες C και Ε συνεργούν με τα βιομιμητικά συστατικά της κρέμας 24h Face Cream Light Texture της M Cosmetics, που επαναφέρει τη νεανική λάμψη (στα φαρμακεία).

Βραδινή ανανέωση

Βραδινή ανανέωση

Χάρη στα άλφα και τα βήτα υδροξυοξέα που περιέχει, η κρέμα Volpaderm AHA Cream της Frezyderm απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και προά- γει τη λαμπερή εμφάνιση (στα φαρμακεία).