Baby Powder | 3+1 ενυδατικά έλαια σώματος με απαλό άρωμα πούδρας

Τα ενυδατικά έλαια που θα κάνουν το τελετουργικό του μπάνιου ακόμα πιο απολαυστικό.

Η πούδρα δηλαδή ο συνδυασμός λευκών λουλουδιών, τριαντάφυλλου, ανθών κερασιάς, ξύλων και musk είναι ίσως μία από τις πιο θηλυκές και διακριτικές εσάνς σε προϊόντα περιποίησης. Ανακαλύψτε παρακάτω τα καλύτερα λάδια σώματος με άρωμα πούδρας, που εκτός από το ότι θα ενυδατώσουν την επιδερμίδα σας σε βάθος, θα της χαρίσουν μοναδική λάμψη, "τυλίγοντάς" την παράλληλα με την πιο κομψή εσάνς:

Διαβάστε Επίσης

Director's Choice | Τα καλύτερα λάδια σώματος με άρωμα πούδρας

L’ Huile Jasmin, Chanel

L’ Huile Jasmin, Chanel

Εμπλουτισμένο με έλαιο ηλιάνθου, το L’ Huile Jasmin θρέφει, ενυδατώνει και εμποτίζει το δέρμα με τονωτικές και αναζωογονητικές ιδιότητες. Η λουλουδάτη, αισθησιακή και ηλιόλουστη γλυκύτητα των πετάλων γιασεμιού Grasse ξεδιπλώνεται πάνω από μια απαλή, μοσχομυριστή ξυλώδη βάση, "τυλίγοντας" την επιδερμίδα με το πιο θηλυκό άρωμα. 

The Ritual Of Sakura Dry Oil, Rituals (sephora.gr)

The Ritual Of Sakura Dry Oil, Rituals (sephora.gr)

Αυτό το ταχείας απορρόφησης ξηρό έλαιο είναι πλούσιο σε εξαιρετικά θρεπτικά έλαια που χαρίζουν στο δέρμα λάμψη και θρέψη. Το χαρακτηριστικό μίγμα της συλλογής των κομψών ανθών κερασιάς και του κρεμώδους γάλακτος ρυζιού δημιουργεί μια αναζωογονητική αρωματική εμπειρία, που θα σας ενθουσιάσει.

Jasmine & Sun Rose Exquisite Body Oil, Molton Brown

Jasmine & Sun Rose Exquisite Body Oil, Molton Brown

Αυτό το ιδιαίτερο ξηρό λάδι σώματος χαρίζει στο δέρμα μια απαλή υφή και ένα μεθυστικό άρωμα με νότες από ροδάκινο, γιασεμί, οσμανθό, τριαντάφυλλο, πατσουλί και musk. 

Riviera Blossom Body Oil in Gel, Erre Due

Riviera Blossom Body Oil in Gel, Erre Due

Aυτό το ανάλαφρο έλαιο εκτός από ότι προσφέρει πλούσια ενυδάτωση κι αντιοξειδωτική δράση, ενεργοποιεί τις αισθήσεις με το υπέροχο άρωμά του με δροσερές νότες από περγαμόντο και ροδάκινο, γιασεμί, τριαντάφυλλο και αέρινο musk.