Πώς να καταπολεμήσετε αποτελεσματικά τα σημάδια γήρανσης

Η νέα skincare σειρά της Filorga υπόσχεται πιο λεία, λαμπερή και νεανική επιδερμίδα - και είναι ιδανική για τις γυναίκες που αναζητούν προϊόντα skincare με άμεσα αποτελέσματα.

Πολλά έχουν ειπωθεί κατά καιρούς για το πώς μπορούμε να καταπολεμήσουμε τις ρυτίδες προσώπου αλλά και για το τι μπορούμε να κάνουμε εν γένει ώστε να παραμείνει η επιδερμίδα μας φρέσκια και νεανική για όσο το δυνατόν περισσότερο καιρό. Με λίγα λόγια, αυτό που απασχολεί τις περισσότερες γυναίκες είναι να βρουν έξυπνους τρόπους για να νικήσουν τον (αμείλικτο) χρόνο. 

Κι ενώ η τάση του agelessness καλά κρατεί, θέλοντας να εμφυσήσει στις γυναίκες την αγάπη για τον εαυτό τους σε οποιοδήποτε στάδιο της ηλικίας τους και ανεξαρτήτως τού πώς δείχνει η επιδερμίδα τους, η ανάγκη για λάμψη, τόνωση και φρεσκάδα είναι ισχυρή στην πλειονότητα των γυναικών, όλων των ηλικιών. 

Αναμφίβολα, μία από τις πιο δημοφιλείς μεθόδους αντιγήρανσης είναι το Botox, τα fillers και άλλες ενέσιμες θεραπείες, που έχουν πράγματι θεαματικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα. Τίποτα ωστόσο δεν μπορεί να συγκριθεί με την εντατική περιποίηση της επιδερμίδας με τα σωστά skincare προϊόντα, που αν ξεκινήσει τακτικά και από μικρή ηλικία, μπορεί πράγματι να αναστρέψει τις συνέπειες του χρόνου στο πρόσωπο και να βελτιώσει την όψη του δέρματος. 

Διαβάστε τη συνέχεια στο madamefigaro.gr