Smells like Summer | Τα 7 πιο απολαυστικά αρώματα με νότες καρύδας

Κρεμώδη, γλυκά και άκρως καλοκαιρινά.

Καθώς ο καιρός ζεσταίνει, τα προϊόντα που μας κάνουν να νιώθουμε σαν να βρισκόμαστε μόνιμα σε διακοπές κατακτούν την κορυφή της λίστας με τις προτιμήσεις μας. Μέσω της όσφρησης ξυπνούν αναμνήσεις από καυτές αμμουδιές, απαλά κύματα, δροσερά cocktails και την αλμύρα της θάλασσας στον αέρα. Αν υπάρχει μία αρωματική νότα άρρηκτα συνδεδεμένη με την πιο ζεστή εποχή του χρόνου, αυτή είναι σίγουρα η καρύδα. Κρεμώδες, γλυκό και άκρως καλοκαιρινό, ένα άρωμα καρύδα αξίζει αδιαμφισβήτητα μια θέση στη συλλογή σας. Ακολουθούν οι 7 αγαπημένες επιλογές του harpersbazaar.gr:

Διαβάστε Επίσης

Director's Choice | Τα ωραιότερα αρώματα με καρύδα

Rose Passion Eau De Parfum, Jimmy Choo

Rose Passion Eau De Parfum, Jimmy Choo

Το Rose Passion Eau De Parfum ξεκινά με τη δροσιά του νερού καρύδας και το πλούσιο εξωτικό ανθό frangipani. Oι νότες καρδιάς συνδυάζουν την υπέροχη ορχιδέα με το ελκυστικό γιασεμί. Το άρωμα αποκτά ένταση χάρη στις νότες σανταλόξυλου που ενοποιεί τα διαφορετικά στοιχεία του Rose Passion, συμπεριλαμβανομένης της εξωτικής βανίλιας, της οποίας το βάθος και η δύναμη χαρίζουν στο άρωμα μία μεγάλη αύρα που διαρκεί. 

Bronze Goddess Eau Fraiche, Estée Lauder

Bronze Goddess Eau Fraiche, Estée Lauder

Αποπλανητικό και άκρως θηλυκό, το Bronze Goddess Eau Fraiche είναι το απόλυτο άρωμα του καλοκαιριού με τη βελούδινη υφή του Tiare Flower να συνδυάζεται με την κρεμώδη καρύδα, το σανδαλόξυλο, τη βανίλια και τη λαμπερή ζεστασιά από το κεχριμπάρι.

Sunny Side Up, Juliette has a gun

Sunny Side Up, Juliette has a gun

Στο κέντρο της σύνθεσης του Sunny Side Up είναι το άρωμα του σανταλόξυλου Η απαλότητά του ενισχύεται από το άρωμα της καρύδας και της βανίλιας σε συνδυασμό με το μεταξένιο άρωμα των σπόρων ambrette. Το γιασεμί και το αμυρίς ολοκληρώνουν την τροπική αυτή δημιουργία, ενώ το βούτυρο ίριδας χαρίζει έναν ελαφρώς αισθησιακό τόνο.

Kayali Utopia Vanilla Coco, Kayali (sephora.gr)

Kayali Utopia Vanilla Coco, Kayali (sephora.gr)

 Το κρεμώδες σανδαλόξυλο και οι γλυκές νότες από λευκά άνθη συμπληρώνονται με τη γαλακτώδη καρύδα και στη συνέχεια αναμειγνύονται με βανίλια bourbon για να προσδώσουν μια αίσθηση ελευθερίας και διαφυγής από την πραγματικότητα, ώστε να σας μεταφέρουν στον δικό σας τέλειο κόσμο, στη δική σας Ουτοπία.

Private Blend Soleil Blanc Eau De Parfum, Tom Ford

Private Blend Soleil Blanc Eau De Parfum, Tom Ford

"Φωτεινό" και φλοράλ, το Private Blend Soleil Blanc Eau De Parfum μυρίζει σαν πολυτελείς διακοπές χάρη στον υπέροχο συνδυασμό περγαμόντου, φιστικιού Αιγίνης, υλάνγκ-υλάνγκ και  καρύδας.

 

La Nuit Trésor Nude, Lancôme

La Nuit Trésor Nude, Lancôme

Φρέσκο, θηλυκό, αισθησιακό και διακριτικά γλυκό, το La Nuit Trésor Nude αποτελεί τον τέλειο συνδυασμό περγαμόντου, τριαντάφυλλου, καρύδας και βανίλιας. 

Coconut Fizz Eau De Toilette Vaporisateur, Guerlain

Coconut Fizz Eau De Toilette Vaporisateur, Guerlain

Φρουτώδες και άκρως αναζωογονητικό, το συγκεκριμένο άρωμα θα μπορούσε να είναι συνώνυμο με το καλοκαίρι.  Αρχικά θα αισθανθείτε το εξωτικό άρωμα του αναζωογονητικού νερού καρύδας και των εσπεριδοειδών τόνων περγαμόντου. Στη συνέχεια αναδύονται το γλυκό πεπόνι, η καρύδα και η φρέζια. Οι νότες βάσης του αρώματος, που διαρκούν το μέγιστο στο δέρμα σας, χαρακτηρίζονται από φασόλια τόνκα και ζεστές νότες ξύλου.