Pure Air Bubble | Η "φούσκα" απόλυτα καθαρού αέρα που λατρεύουν οι A-listers

Το Harper's Bazaar Greece ταξίδεψε μέχρι την Βαρκελώνη για να ζήσει από κοντά την εμπειρία του Pure Air Bubble και να γνωρίσει τα προϊόντα της ισπανικής Natura Bissé.

Γνωρίζοντας καθημερινά καινούρια λανσαρίσματα και μαθαίνοντας πρώτες για όλα τα νέα beauty trends, είναι πλέον πολύ δύσκολο να μας εντυπωσιάσει κάτι. Κι όμως το κατάφερε η Natura Bissé και το καινοτόμο Pure Air Bubble.

Pure Air Bubble | Η "φούσκα" απόλυτα καθαρού αέρα που λατρεύουν οι A-listers

Όλα ξεκίνησαν πριν μερικές εβδομάδες στη Βαρκελώνη, τον τόπο "γέννησης" της Natura Bissé το 1978, όπου βρεθήκαμε μαζί με μία ομάδα 15 ακόμα δημοσιογράφων από όλον τον κόσμο, για να επισκεφθούμε τη Casa-Fábrica, ένα εξαιρετικά sustainable υβρίδιο HQ κι εργοστασίου. Λίγο πιο έξω από την πόλη σε ένα καταπράσινο τοπίο, που θυμίζει περισσότερο wellness retreat παρά εργοστάσιο, οι ιδέες μετατρέπονται σε φόρμουλες, οι φόρμουλες σε προϊόντα και τα προϊόντα σε πακέτα, έτοιμα για διανομή σε όλον τον κόσμο. 

Natura Bissé | Η οικογενειακή εταιρεία που κατέκτησε τον κόσμο

Natura Bissé

Διοικούμενη από τη δεύτερη γενιά της οικογένειας Fisas, η Natura Bissé δεν είναι μια ακόμα luxury skincare εταιρεία. Αντιστεκόμενη στην εξαγορά από κολοσσούς του χώρου, αδράχνει το δικό της μονοπάτι συνδυάζοντας την πρωτοποριακή τεχνολογία με το προσωπικό ενδιαφέρον και τη μοναδική τεχνογνωσία της δημιουργικής ομάδας για προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε γυναίκας. Με έντονο το γυναικείο φύλο σε κάθε τομέα της, από τη διοίκηση με τις αδερφές Patricia και Verónica, μέχρι την έρευνα, την παραγωγή και τη συσκευασία, βασικό στόχο της το graceful aging και έχοντας κατακτήσει δεκάδες βραβεία, η Natura Bissé έχει εδραιωθεί στο χώρο έχοντας ηχηρή παρουσία σε 40 χώρες και μερικούς από τους πιο επιφανείς retailers και spas.

Director's Note: Άξια αναφοράς είναι και η κοινωνική δράση του brand, αφού από το 2008 χρηματοδοτεί με το 0,7% των συνολικών κερδών της εταιρείας το ανεξάρτητο φιλανθρωπικό ίδρυμα Ricardo Fisas Natura Bissé, που έχει ως σκοπό τη στήριξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

Pure Air Bubble | Μια κινητή ανάσα απόλυτα καθαρού αέρα

Natura Bissé

Η πιο πρόσφατη καινοτομία του brand; To Pure Air Bubble, ένα κινητό σπα, ένα αναζωογονητικό τελετουργικό 360°, το οποίο δημιουργήθηκε ύστερα από 15 χρόνια ερευνών, ιδανικό για εκείνους που θέλουν να μεταμορφώσουν τόσο την επιδερμίδα, όσο και τη διάθεσή τους. Σε αυτή τη "φούσκα", ο καθαρός αέρας με 99,99% οξυγόνο είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής, προσφέροντας μια πραγματική εμπειρία αναζωογόνησης. Αρωγός του σε αυτήν την προσπάθεια είναι το νέο πρωτόκολλο περιποίησης της Natura Bissé. Το Pro-Youth Lifting Method είναι μια αποκλειστική τεχνική βασισμένη σε τρεις πυλώνες: Τις Pro Youth κινήσεις μασάζ, τη συνειδητή και καθοδηγούμενη αναπνοή και φυσικά την περιποίηση με προϊόντα skincare του brand.

Natura Bissé

Στο ταξίδι μας στην Βαρκελώνη, είχα την τιμή να είμαι μία από τις πρώτες που δοκίμασαν το νέο Pure Air Bubble και τολμώ να πω πως ήταν ίσως η πιο χαλαρωτική εμπειρία σπα που είχα ποτέ. Μόλις μπήκα στη φούσκα, ένιωσα κατευθείαν το μυαλό μου να αποδρά και μια ανάσα φρέσκου αέρα να αναζωογονεί την επιδερμίδα, αλλά και όλες τις αισθήσεις μου. Παρόμοια εμπειρία με εμένα φαίνεται πως είχαν και εκατοντάδες Α-listers, industry experts και opinion leaders ανά τον κόσμο, που αφήνονται συχνά στην "ανάλαφρη μαγεία" της σε πόλεις, όπως το Λονδίνο και η Νέα Υόρκη, αλλά και σε prestigious events, όπως το Met Gala και η Fashion Week.

Όταν η καινοτομία συναντά την υψηλή αποτελεσματικότητα

Η εμπειρία σπα βέβαια δεν θα ήταν το ίδιο απολαυστική αν δεν συνδυαζόταν από τα προϊόντα περιποίησης της Natura Bissé. Βασισμένα σε χρόνια ερευνών, εμπλουτισμένα με πολύτιμα θρεπτικά συστατικά, όπως η νιασιναμίδη, η βιταμίνη C, το καροτέλαιο, το υαλουρονικό οξύ, το έλαιο σπόρων chia και το εκχύλισμα από μανιτάρια shiitake, κι έχοντας τις πιο απολαυστικές υφές, όλα έχουν ένα στόχο: την ανάδειξη της ωραιότερης εκδοχής της επιδερμίδας.

Απαλλαγμένα από τα "στεγανά" του clean beauty κινήματος και με πλήρη επίγνωση ότι το φυσικό δεν είναι πάντα το καλύτερο και ότι χημικό δεν σημαίνει απαραίτητα δηλητηριώδες -"τα πιο πολλά δηλητήρια στον πλανήτη είναι απόλυτα φυσικά", όπως είπε πολύ εύστοχα κατά τη διάρκεια της ξενάγησής μας ο Ricardo Fisas,- τα προϊόντα καλύπτουν τις βασικές ανάγκες για ενυδάτωση κι αντιγήρανση, "ακούγοντας" πάντα τη φωνή της κάθε επιδερμίδας

Natura Bissé

Κρέμες κι οροί προσώπου και ματιών, ξηρά έλαια για το σώμα, αντηλιακά, μάσκες και scrubs απαρτίζουν την τεράστια γκάμα προϊόντων της Natura Bissé με στόχο να προάγουν την καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σε μια απολαυστική διαδικασία ευεξίας. Η πιο δημοφιλής σειρά της, εκείνη που μάλιστα όλα τα μέλη της οικογένειας είπαν πως ξεχωρίζουν, είναι η Diamond, η οποία αποτελεί μια καθολική αντιγηραντική λύση: Αναπληρώνει την απαραίτητη ενέργεια του δέρματος και ταυτόχρονα ενισχύει τους φυσικούς μηχανισμούς άμυνάς του κατά τη διάρκεια της ημέρας και επιδιόρθωσης κατά τη διάρκεια της νύχτας για ολοκληρωτική αναγέννηση. 

Diamond

Περιττό να πω πως τα προϊόντα της Natura Bissé έχουν κερδίσει μια θέση στη ρουτίνα μου με την Diamond Extreme Cream Light Texture να είναι το πιο αγαπημένο μου προϊόν κι ανυπομονώ για τη στιγμή που η αναζωογονητική "φούσκα" θα ταξιδέψει στην Ελλάδα. Οι πληροφορίες μου μάλιστα λένε ότι τον Σεπτέμβριο θα κάνει το παρθενικό της ταξίδι στη χώρα μας. Till next time...

info
Όλα τα προϊόντα Natura Bissé θα τα βρείτε στο www.sonice.gr, καθώς και σε επιλεγμένα σπα σε όλη την Ελλάδα. Περισσότερες πληροφορίες για το πότε θα έρθει το Pure Air Bubble στην Ελλάδα θα βρείτε στο www.sonice.gr και το Instagram