Η Emma Mackey είναι η νέα θεά του οίκου Burberry

Ο οίκος παρουσιάζει το νέο γυναικείο άρωμα Goddess Eau de Parfum με πρωταγωνίστρια τη διάσημη ηθοποιό.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ενσαρκώνοντας το πνεύμα του ολοκαίνουριου Burberry Goddess Eau de Parfum, η βρετανικής και γαλλικής καταγωγής ηθοποιός Emma Mackey, νέα πρέσβειρα του οίκου, πρωταγωνιστεί στη καμπάνια, η οποία παρουσιάζει μια ιστορία αυτο-ανακάλυψης, εμπνευσμένη από τη συλλογική δύναμη και την επιβολή που χαρακτηρίζει μία αγέλη από λέαινες. Μέσα από γνήσια πλάνα με λέαινες στο φυσικό τους περιβάλλον και με τη χρήση της CGI τεχνολογίας, ο οίκος Burberry δημιουργεί ένα φανταστικό κόσμο όπου η Emma Mackey και η αγέλη γίνονται ένα.

Η ίδια διοχετεύει την ενέργεια της αγέλης πυροδοτώντας τη δύναμη που κρύβει μέσα της με σκοπό να ανακαλύψει την εσωτερική της αυτοπεποίθηση και να φτάσει στην κορυφή που βρίσκεται μπροστά της. Με τη μουσική υπόκρουση των στίχων της ράπερ Shygirl "δεν είμαι η μόνη, είμαστε πολλές που φλεγόμαστε σαν τον ήλιο", οι λέαινες αντιπροσωπεύουν τη συλλογική γυναικεία δύναμη και αλληλοϋποστήριξη αλλά και το γεγονός πως μαζί μπορούμε όλες να ανακαλύψουμε την θεά που κρύβουμε μέσα μας και να κατακτήσουμε το ακατόρθωτο.

"Το άρωμα ήταν πάντα η μεγάλη μου αγάπη, και με γοητεύει η δύναμη που κρύβει μέσα του αλλά και ο τρόπος που μπορεί μέσα σε μία μόλις στιγμή να σε ταξιδέψει σε μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο και σημείο στη ζωή σου. Η ευκαιρία που μου δόθηκε να γίνω η πρέσβειρα του νέου Burberry αρώματος αποτελεί κάτι προσωπικό για μένα που παράλληλα με κάνει να νιώθω ιδιαίτερα ξεχωριστή.

Για μένα, οι λέαινες αντιπροσωπεύουν τη γυναικεία ενότητα και τη δύναμη. Έχουν αυτοπεποίθηση και κινούνται μαζί. Όπως εκείνες, έτσι και εμείς στηριζόμαστε στους ώμους των γυναικών που υπήρξαν πριν από μας και εκείνων που μας υποστηρίζουν σε όλη μας τη ζωή. Για μένα, αυτή η εικόνα είναι μια πραγματική πηγή ενδυνάμωσης", λέει η Emma Mackey.

Δείτε αποκλειστικά εδώ τη συνέντευξή της:

Το άρωμα

Το Burberry Goddess Eau de Parfum είναι μια μοναδική gourmand οσφρητική δημιουργία στην οποία πρωταγωνιστεί ένα δυνατό τρίπτυχο από ξεχωριστές βανίλιες. Μετά τη συγκομιδή τους, που γίνεται με το χέρι, οι καρποί μένουν για πέντε με επτά εβδομάδες να στεγνώσουν φυσικά στον ήλιο. Στη συνέχεια αποθηκεύονται σε ξύλινα κουτιά για να ωριμάσουν και να αναπτύξουν το χαρακτηριστικό, γλυκό άρωμά τους.

Η Emma Mackey είναι η νέα θεά του οίκου Burberry

"Αρχικός σκοπός μου για το Burberry Goddess ήταν να διευρύνω τη συνήθη χρήση της βανίλιας προκειμένου να προσφέρω μια νέα, πλούσια οσφρητική εμπειρία. Έτσι, χρησιμοποίησα τρεις ιδιαίτερους τύπους εκχύλισης αυτού του συστατικού. Ο πρώτος είναι ένα infusion βανίλιας, που προσδίδει την πιο λαμπερή, ξυλώδη εκδοχή που μπορούμε να πετύχουμε. Στη συνέχεια χρησιμοποίησα -για πρώτη φορά σε ένα άρωμα- το Firgood™, γνωστό και ως Χαβιάρι Βανίλιας. Αυτό το πρωτοποριακό νέο συστατικό προσφέρει μια γλυκιά, πλούσια και ζωική βανίλια. Τέλος, το Absolute Βανίλιας είναι πιο σκοτεινό και πλούσιο, ενισχύοντας το άρωμα με μια μυστηριώδη, γαλακτώδη διάσταση.", εξηγεί η αρωματοποιός Amandine Clerc-Marie.

Κατά τη διαδικασία δημιουργίας της τέλειας συγχορδίας βανίλιας, το πολύτιμο αυτό συστατικό τυλίχθηκε με νότες λαμπερής Λεβάντας Diva από την Προβηγκία και γήινες νότες κακάο και ρίζας τζίντζερ, που χαρίζουν αρωματική ισορροπία σε κάθε βανίλια.

Το μπουκάλι

Σηματοδοτώντας το πρώτο refillable άρωμα του οίκου Burberry, το μπουκάλι εκπέμπει μια ιδιαίτερη κομψότητα. Η χρυσή ετικέτα στη συσκευασία του αρώματος είναι εμπνευσμένη από την εμβληματική καπαρντίνα του οίκου και παραπέμπει στη μακροχρόνια κληρονομιά του, ενώ το μπουκάλι με αναφορές από παλαιότερο άρωμα του οίκου εκσυγχρονίζεται με ένα χρυσό μετάλλιο.