Αντιστροφή της γήρανσης με βιοδιεγέρτες κολλαγόνου

Η θεραπεία με βιοδιεγέρτες κολλαγόνου εγγυάται νεανικό πρόσωπο και σώμα χωρίς αγωνίες, πόνο και κόπο.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Για κάθε αισθητική παρέμβαση που επιθυμούμε να κάνουμε για τη φροντίδα της επιδερμίδας και την ανανέωση του προσώπου μας κυριαρχούν πάντα οι ίδιες αγωνιώδεις απορίες: "Άραγε θα είναι ωραίο το αποτέλεσμα; Μήπως πρόκειται να πονέσω; Είναι πιθανόν να υπάρχει κίνδυνος να παραμορφωθώ"; Σε όλα αυτά τα ερωτήματα η σύγχρονη επιστήμη της αντιγήρανσης δίνει τις απαντήσεις μέσα από θεραπείες που είναι ασφαλείς και αποτελεσματικές. Πλέον, έχουμε την ηλικία που επιλέγουμε.

Οι ενέσιμες θεραπείες κολλαγόνου

Η αισθητική δερματολογία είναι ξεχωριστή εξειδίκευση για έναν δερματολόγο και είναι μόνο αυτός, που με την πολύχρονη εκπαίδευση και το ισορροπημένο αισθητικό κριτήριο, μπορεί να δώσει ασφαλές και φυσικό αποτέλεσμα. Οι ενέσιμοι βιοδιεγέρτες του κολλαγόνου προσφέρουν αυτό ακριβώς το όφελος στο δέρμα μας, γυρίζοντας σταδιακά τον χρόνο πίσω με τη μέγιστη ανάδειξη της ποιότητας του δέρματος – σύσφιγξη, σφριγηλότητα, ενυδάτωση, μείωση ρυτίδων αλλά και ουλών. Πρόκειται για ενέσιμες θεραπείες με κυρίαρχο μέσο το πολυγαλακτικό οξύ και με τις εμπορικές ονομασίες Sculptra, Lanluma, Aesthetic, τις δημοφιλέστερες παγκοσμίως. Το συγκεκριμένο μόριο είναι βιοσυμβατό και σταδιακά βιοδιασπώμενο σε CO2 και H2O απορροφάται από τον οργανισμό και αποβάλλεται φυσικά.

Αντιγήρανση χωρίς πόνο

Οι θεραπείες με ενέσιμους βιοδιεγέρτες του κολλαγόνου εφαρμόζονται με τοπική αναισθησία στο ιατρείο σχεδόν χωρίς πόνο και μελανιές, ίσως απλά με ένα μικρό οίδημα για λίγες ημέρες. Το πιο σημαντικό είναι ότι πρόκειται για μια θεραπεία αντιγήρανσης η οποία καλύπτει σχεδόν όλα τα αιτήματα μιας γυναίκας, όχι μόνο στο πρόσωπο, αλλά και στο σώμα. Ως ενδείξεις έχει τη χαλάρωση και το "άδειασμα" του προσώπου, τις ρυτίδες σε λαιμό και ντεκολτέ, τη χαλάρωση στα χέρια και πάνω από τα γόνατα, ακόμα και την ανόρθωση και το γέμισμα των γλουτών, όπως και την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας! Κατά μέσο όρο απαιτούνται τρεις μηνιαίες συνεδρίες και το αποτέλεσμα διαρκεί σχεδόν δύο χρόνια – με ετήσια συντήρηση. 

Ευχαριστούμε τη δρα Αργυρή - Μάργκη Καπελλάρη, δερματολόγο-αφροδισιολόγο (kapellari.gr).