Χαλάρωση δέρματος | Τα 7 καλύτερα skincare tools για σύσφιξη κι ανόρθωση

Τα celebrity-favourite gadgets στα οποία αξίζει να επενδύσετε.

Καθώς περνούν τα χρόνια , η βαρύτητα επηρεάζει το περίγραμμα του προσώπου, με τη χαλάρωση του δέρματος να κάνει την όψη σας να μοιάζει πιο "κουρασμένη" και "βαριά". Για να μειώσετε τα σημάδια του χρόνου στην επιδερμίδα σας δεν είναι απαραίτητο να καταφύγετε στον πλαστικό χειρουργό αν δεν το επιθυμείτε. Συνδυαστικά με μια καλά δομημένη αντιγηραντική ρουτίνα περιποίησης, χρησιμοποιήστε skincare gadgets και tools ειδικά σχεδιασμένα για να συσφίγγουν και να ανορθώνουν την επιδερμίδα, κάνοντάς τη να δείχνει πιο νεανική και λαμπερή.

Director's Choice | Τα καλύτερα tools για τη χαλάρωση του δέρματος

Ziip Device, Ziip (ziipbeauty.com/)

Ziip Device, Ziip (ziipbeauty.com/)

Το αγαπημένο skincare gadget των celebrities του Hollywood αυξάνει τα επίπεδα της ATP (τριφωσφορική αδενοσίνη), του κολλαγόνου και της ελαστίνης, επιταχύνοντας έτσι την αναγέννηση της επιδερμίδας. Μέσω ενός σετ φορτισμένων δίσκων μεταφέρει ένα ηλεκτρικό κοκτέιλ στο δέρμα, "επαναφορτίζοντας" τις μπαταρίες του και καταπολεμώντας όλα τα σημάδια γήρανσης.

UpLift Massaging Beauty Roller, Nurse Jamie (cultbeauty.com)

UpLift Massaging Beauty Roller, Nurse Jamie (cultbeauty.com)

Το viral roller της Nurse Jamie μιμείται τις κινήσεις των χεριών της αισθητικού, "ξυπνώντας" την επιδερμίδα κι ενισχύοντας τη σφριγηλότητά της.

Trinity Facial Toning Device, NuFACE  (lookfantastic.gr)

Trinity Facial Toning Device, NuFACE (lookfantastic.gr)

Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία του μικρορεύματος, η δημοφιλής αυτή συσκευή τονώνει την επιδερμίδα χαρίζοντάς της μια εμφανώς πιο σφριγηλή κι ανορθωμένη όψη.

Bear, FOREO (sephora.gr)

Bear, FOREO (sephora.gr)

Με 5 ρυθμίσεις έντασης τεχνολογίας μικρορεύματος και δονήσεις T-Sonic, που συμβάλλουν στην ανόρθωση, την τόνωση και την επαναφορά του περιγράμματος, αυτή η μη επεμβατική συσκευή συμβάλλει στη μείωση των ρυτίδων σε όλο το πρόσωπο, ενώ παράλληλα περιποιείται στοχευμένα και με ακρίβεια περιοχές όπως η γραμμή του σαγονιού, τα μάγουλα, ο λαιμός και το μέτωπο.

Ginkgo Gua Sha, Sisley Paris

Ginkgo Gua Sha, Sisley Paris

Αυτό το πολυτελές εργαλείο μασάζ, φτιαγμένο από ζαμάκ, σχεδιάστηκε για να συνοδεύει την πρωινή και βραδινή σας περιποίηση για να σας προσφέρει μια στιγμή απόλυτης χαλάρωσης και ευεξίας ενώ παράλληλα αντιμετωπίζει τα σημάδια γήρανσης της επιδερμίδας. Αναπτύχθηκε για να προσαρμόζεται τέλεια στο περίγραμμα και τις γραμμές του προσώπου και σας επιτρέπει να εκτελείτε απλές αλλά αποτελεσματικές κινήσεις αποσυμφόρησης, λείανσης, ανόρθωσης, σμίλευσης και τόνωσης.

BEAR 2 Eyes & Lips, FOREO (sephora.gr)

BEAR 2 Eyes & Lips, FOREO (sephora.gr)

Το BEAR 2 Eyes & Lips χρησιμοποιεί μέχρι 270 uA του Lifting Microcurrent™ και του Tapping Microcurrent™ για να εξαφανίσει τα σημάδια της γήρανσης και κούρασης γύρω από τα μάτια και το στόμα, ενώ παράλληλα τονώνει και συσφίγγει τους μύες, μειώνοντας τη χαλάρωση, τις ρυτίδες και το οίδημα.

Beauty Lifter Vibrating T Bar, Skin Gym (lookfantastic.gr)

Beauty Lifter Vibrating T Bar, Skin Gym (lookfantastic.gr)

Η μπάρα δονήσεων της Skin Gym σε σχήμα T μιμείται τα αποτελέσματα ενός χαλαρωτικού μασάζ, κι έτσι σμιλεύει και συσφίγγει την επιδερμίδα του προσώπου μέσα σε λίγα λεπτά.