Μεσοθεραπεία προσώπου | Η "επανάσταση" στην ανανέωση του δέρματος

Όσα πρέπει να γνωρίζεις για τη θεραπεία που δεν χαρακτηρίζεται τυχαία "βασίλισσα των θεραπειών προσώπου".

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο χρόνος είναι ένας από τους χειρότερους "εχθρούς" του γυναικείου φύλου. Με το πέρασμα των χρόνων το δέρμα μας υφίσταται αλλαγές, όπως μείωση της παραγωγής του κολλαγόνου, απώλεια ελαστικότητας και εκδήλωση λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Η μεσοθεραπεία μπορεί να αντιμετωπίσει όλα τα παραπάνω άμεσα και κυρίως ανώδυνα.

Τι είναι η μεσοθεραπεία προσώπου;

Η μεσοθεραπεία προσώπου είναι μια σύγχρονη θεραπεία προσώπου που κερδίζει όλο και περισσότερους υποστηρικτές λόγω των θεαματικών αποτελεσμάτων της. Πρόκειται για μια ενέσιμη θεραπεία αναζωογόνησης του προσώπου, ανανεώνοντας τα κύτταρα του δέρματος και βελτιώνοντας σημάδια γήρανσης, όπως είναι οι ρυτίδες. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας πραγματοποιείται η έγχυση ενός κοκτέιλ πολυβιταμινούχων σκευασμάτων. Όπως προδίδει και το όνομά της η έγχυση των αμινοξέων, των ιχνοστοιχείων και του υαλουρονικού οξέος πραγματοποιείται στο μεσόδερμα του προσώπου, σημείο που δεν προσεγγίζει καμία καλλυντική κρέμα.

Πώς πραγματοποιείται;

Αρχικά, πριν την έναρξη της θεραπείας η αισθητικός πραγματοποιεί μια πρώτη αξιολόγηση του δέρματος του προσώπου. Το συγκεκριμένο στάδιο ενδεχομένως να είναι και το πιο σημαντικό, αφού η κατανόηση των αναγκών του εκάστοτε προσώπου καθορίζει και την επιλογή των συστατικών. Η μεσοθεραπεία είναι μια απόλυτα εξατομικευμένη θεραπεία, βασισμένη αποκλειστικά στις ανάγκες της επιδερμίδας.

Στη συνέχεια, η επιδερμίδα καθαρίζεται λεπτομερώς για την απομάκρυνση ρύπων ή υπολειμμάτων μακιγιάζ και ακολουθεί ο διαχωρισμός των ορίων που θα πραγματοποιηθεί η έγχυση με ένα λευκό μολύβι. Η διαδικασία πραγματοποιείται είτε με ειδικές ατραυματικές μικροκάνουλες είτε με λεπτές ενδοδερμικές βελόνες. Πρόκειται για μια θεραπεία σύντομη, αφού η διάρκειά της δεν ξεπερνά τα 15 λεπτά ανά περιοχή.

Είναι επώδυνη;

Η μεσοθεραπεία είναι μια θεραπεία ανώδυνη, παρά το γεγονός ότι είναι ενέσιμη. Η αίσθηση κατά τη διάρκεια της θεραπείας μοιάζει με μικρά τσιμπήματα μέλισσας.

Ποια είναι τα οφέλη της μεσοθεραπείας;

Τα οφέλη της μεσοθεραπείας για την επιδερμίδα είναι ευρέως διαδεδομένα, καθιστώντας την μια από τις πιο δημοφιλείς θεραπείες προσώπου. Πιο συγκεκριμένα, μέσω της μεσοθεραπείας:

- Βελτιώνεται ο τόνος της επιδερμίδας.

- Επαναφέρεται η σφριγυλότητά της.

- Βελτιώνεται η τοπική μικροκυκλοφορία.

- Συστέλλονται οι διεσταλμένοι πόροι

- "Σβήνονται" ρυτίδες και λεπτές γραμμές του προσώπου.

- Απομακρύνονται οι πανάδες, οι μαύροι κύκλοι και οι σακούλες στην περιοχή των ματιών.

Πότε είναι ορατά τα αποτελέσματα;

Τα αποτελέσματα της μεσοθεραπείας είναι άμεσα ορατά. Το πρόσωπο αμέσως μετά τη θεραπεία αναζωογονείται σε βάθος και ενυδατώνεται, αποκτώντας μια λαμπερή και υγιή όψη.

Στο Casa de Beauté που βρίσκεται στην καρδιά του Χολαργού μπορείτε να αφεθείτε στα χέρια των ειδικών μας και να δείτε το δέρμα σας να μεταμορφώνεται. Απολαύστε την περιποίηση που σας αξίζει με μια εξατομικευμένη μεσοθεραπεία και αντισταθείτε στα σημάδια του χρόνου. Τηλ. 2106540769