Τα 5 πιο αισθησιακά αρώματα του 2024 -μέχρι στιγμής

Οι νέες αρωματικές κυκλοφορίες που αναδύουν πολυτέλεια κι αισθησιασμό.

Ο ερχομός του νέου έτους είναι πάντα μια πολύ καλή ευκαιρία για νέα ξεκινήματα. Σε ό,τι αφορά την ομορφιά, αν δεν το έχετε κάνει ήδη, τώρα είναι η ιδανική στιγμή να θέσετε νέους skincare στόχους, αλλά και να ανανεώσετε την perfume wardrobe σας εντάσσοντας σε αυτή ένα από τα νέα αρώματα του χειμώνα 2024

Διαβάστε Επίσης

Οι καινούριες κυκλοφορίες έχουν ήδη λανσαριστεί στα καταστήματα, καλώντας σας να τις δοκιμάσετε και να ανανεώσετε την αρωματική υπογραφή σας. Τα πρώτα λανσαρίσματα της χρονιάς έχουν όλα ένα κοινό: τον αισθησιασμό. Με νότες από καφέ, κόκκινα φρούτα, βανίλια, αλλά και τριαντάφυλλο και ξύλα, φέρνουν στο νου cozy χειμερινά σκηνικά, ενώ ξυπνούν τον πιο αισθησιακό εαυτό σας υποσχόμενα να σας γεμίσουν αυτοπεποίθηση και femme fatale attitude. 

Director's Choice | Τα καλύτερα νέα αρώματα του χειμώνα 2024

Black Opium Eau De Parfum Over Red, YSL Beauty

Black Opium Eau De Parfum Over Red, YSL Beauty

Η εμβληματική συμφωνία από λευκά άνθη και μαύρο καφέ του Black Opium επιστρέφει με έναν απόλυτα αισθησιακό και κραυγαλέο κόκκινο χαρακτήρα, χάρη στην προσθήκη της συμφωνίας ζουμερού κερασιού. 

Vanilla Sex Eau de Parfum, Tom Ford

Vanilla Sex Eau de Parfum, Tom Ford

Το viral Vanilla Sex Eau de Parfum είναι μία μαξιμαλιστική έκφραση βανίλιας. Ένα από τα πιο περιζήτητα συστατικά της σύγχρονης αρωματοποιίας προσδίδει μία διάσταση στη σύνθεση του αρώματος πολύ διαφορετική από την καθιερωμένη.

Her Petals Eau de Parfum, Burberry

Her Petals Eau de Parfum, Burberry

Το νέο Her Petals Eau de Parfum είναι ένα gourmand και φρουτώδες vegan άρωμα με νότες από μούρα, βιολέτες και γιασεμί. Χάρη στην ξυλώδη κεχριμπαρένια βάση του, αυτό το άρωμα δημιουργεί πίσω του ένα πλούσιο και μαγευτικό μονοπάτι, πραγματικά εθιστικό.

La Nuit Trésor Le Parfum, Lancôme

La Nuit Trésor Le Parfum, Lancôme

Η νέα εκδοχή του La Nuit Trésor είναι ένα ελιξίριο τριαντάφυλλου absolute, που αλληλοϋφαίνεται με το εκχύλισμα κακάο και τις νότες μαύρου φραγκοστάφυλου, πράσινων και κόκκινων φρούτων.

Café Rose Eau De Parfum, Tom Ford

Café Rose Eau De Parfum, Tom Ford

Το Café Rose αποτυπώνει τον αχαλίνωτο αισθησιασμό ενός εκλεπτυσμένου τριαντάφυλλου εμποτισμένου με ανατρεπτικές νότες μαύρου καφέ, πλυμμυρίζοντας τις αισθήσεις.