Good Morning | Τι πρέπει να περιλαμβάνει η πρωινή ρουτίνα περιποίησης;

Όλα τα must have προϊόντα.

Ό,τι πρέπει να περιλαμβάνει η πρωινή ρουτίνα περιποίησης για να παραμείνει η επιδερμίδα σας προστατευμένη και λαμπερή μέσα στην ημέρα.

Κρέμα με χρώμα

Κρέμα με χρώμα

Για ανάλαφρη κάλυψη και λαμπερή όψη χρησιμοποιήστε την κρέμα Tint n’ Glow Illuminating Tinted Boosting Gel-Cream της Clinéa, με 4% νιασιναμίδη και τζίντζερ (στα φαρμακεία).

Αντιγηραντικός ορός

Αντιγηραντικός ορός

Σε μορφή ρευστού τζελ, ο ορός Botox Serum by V της Vamma εξασφαλίζει ανόρθωση και λείανση μέσα σε 30 λεπτά και ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα (vamma.gr).

Ανάλαφρη κρέμα

Ανάλαφρη κρέμα

Με βιομιμητικά συστατικά για άμεσο εφέ λίφτινγκ και βιταμίνες C και Ε, η κρέμα 24h Face Cream Light Texture της M Cosmetics ανορθώνει και λειαίνει τις ρυτίδες (στα φαρμακεία).

Λοσιόν λάμψης

Λοσιόν λάμψης

Μετά τον καθαρισμό και πριν από τον ορό εφαρμόστε το Wild Rose Brighter Balance Essence της Korres, που μειώνει την εμφάνιση των πόρων και ενισχύει τη φωτεινότητα (στα φαρμακεία).

Κάλυψη με SPF

Κάλυψη με SPF

Ιδιαίτερα πρακτικό, το foundation Velvet Colors High Cover SPF 50+ της Frezyderm εξασφαλίζει υψηλή κάλυψη σε συνδυασμό με υψηλή αντηλιακή προστασία (στα φαρμακεία)

Αντιρυτιδικό κονσίλερ

Αντιρυτιδικό κονσίλερ

Το Peptumax Concealer Plus της Coverderm έχει αδιάβροχη, μη λιπαρή σύνθεση και προσφέρει υψηλή κάλυψη, αντηλιακή προστασία και μείωση των ρυτίδων (στα φαρμακεία). Α

Συμπλήρωμα διατροφής

Συμπλήρωμα διατροφής

Το πρωί είναι η ιδανική ώρα της ημέρας για τη λήψη των συμπληρωμάτων σας. Για την αντιγηραντική προστασία της επιδερμίδας επιλέξτε το Youth Retender της Ophia (myophia.com)

Αντιοξειδωτική προστασία

Αντιοξειδωτική προστασία

Ο ορός Pure Vitamin C10 της La Roche-Posay, με 10% καθαρή βιταμίνη C, καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες και ενισχύει την προστασία του αντηλιακού (στα φαρμακεία).

Primer λείανσης

Primer λείανσης

Μετά την κρέμα ημέρας απλώστε το Prodigieuse Boost Multi-Perfection Smoothing Primer της Nuxe για λείανση των λεπτών γραμμών, μείωση των σημαδιών κούρασης και λάμψη (στα φαρμακεία)

Ήπιος καθαρισμός

Ήπιος καθαρισμός

Το πρωί προτιμήστε τον απλό αφρό καθαρισμού με σύμπλοκο πρεβιοτικών The Cleansing Foam της Lierac, που σέβεται τον επιδερμικό φραγμό και δεν αφυδατώνει την επιδερμίδα (στα φαρμακεία)