Αντίο χαλάρωση | Τα καλύτερα συσφικτικά έλαια για έναν πιο νεανικό λαιμό

Η απαραίτητη προσθήκη στη ρουτίνα σας μετά τα 50.

Ο λαιμός είναι ένα από τα πρώτα μέρη του σώματος που "πλήττονται" από το πέρασμα του χρόνου, με τη χαλάρωση, τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες στην περιοχή να καλούν για άμεση ανανέωση της skincare ρουτίνας. Η πλέον ιδανική προσθήκη σε αυτή είναι ένα από συσφιγκτικό έλαιο, το οποίο θα λειάνει την επιδερμίδα κάνοντάς τη να δείχνει πιο νεανική. Παρακάτω θα βρείτε τα καλύτερα λάδια για σύσφιξη λαιμού για να διαλέξετε το ιδανικό για εσάς. Ιδανικά τόσο για το λαιμό, όσο και για όλο το πρόσωπο, εφαρμόζονται μετά τον ορό και την κρέμα ως το τελευταίο βήμα της ρουτίνας περιποίησης "κλειδώνοντας" την υγρασία και δρώντας συσφιγκτικά:

Director's Choice | Τα καλύτερα λάδια για σύσφιξη λαιμού

Wine Elixir Replenishing Firming Oil, APIVITA (στα φαρμακεία)

Wine Elixir Replenishing Firming Oil, APIVITA (στα φαρμακεία)

Ενισχυμένο με πολυφαινόλες από λάδι σταφυλιού, το έλαιο προσώπου της σειράς Wine Elixir μειώνει τις ρυτίδες και ενισχύει τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα της επιδερμίδας, ενώ παράλληλα την ενυδατώνει, τη θρέφει και την αναδομεί.

 

Diamond Extreme Oil, Natura Bissé (sonice.gr)

Diamond Extreme Oil, Natura Bissé (sonice.gr)

Πλούσιο στην υφή, αλλά ελαφρύ πάνω στο δέρμα, το Diamond Extreme Oil συνδυάζει μια πολυτελή μίξη βιοσυμβατών ελαίων – chia, αμάραντος, καλέντουλα – και το ισχυρό punicic acid (ωμέγα 5) που ενισχύει ως εκ θαύματος τις διαδικασίες αναγέννησης του δέρματος ενώ ταυτόχρονα παρέχει θρέψη και σύσφιξη εκ των έσω.

Black Rose Precious Face Oil, Sisley Paris

Black Rose Precious Face Oil, Sisley Paris

Εμπλουτισμένο με ένα μίγμα από ενεργά συστατικά, το Black Rose Precious Face Oil θρέφει την επιδερμίδα, ενώ παράλληλα λειαίνει ορατά τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, αναζωογονεί το δέρμα και χαρίζει φωτεινότητα.

 

Merveillance Lift Oil-Serum Nuxe (στα φαρμακεία)

Merveillance Lift Oil-Serum Nuxe (στα φαρμακεία)

Αυτό το ανάλαφρο έλαιο ενδυναμώνει τη δομή της επιδερμίδας και ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου μειώνοντας το βάθος και τον αριθμό των ρυτίδων.

Overnight Retinol Oil, Pixi (sephora.gr)

Overnight Retinol Oil, Pixi (sephora.gr)

Αυτό το πλούσιο μίγμα ελαίων περιέχει ρετινόλη που χαρίζει ομοιόμορφη όψη και υφή στην επιδερμίδα και τη συσφίγγει, καθώς και κεραμίδια που ενυδατώνουν σε βάθος και συγκρατούν την υγρασία.