Οι 5 καλύτερες κρέμες για αποτελεσματική σύσφιξη στην περιοχή της κοιλιάς

Τώρα είναι η καλύτερη στιγμή να τις εντάξετε στη skincare ρουτίνα σας.

Καθώς πλησιάζουμε στο καλοκαίρι, μεγαλώνει το άγχος για την πρώτη εξόρμηση στην παραλία. Αν η χαλάρωση στην περιοχή της κοιλιάς σας στερεί την αυτοπεποίθησή σας και σας κάνει να βλέπετε την έναρξη της νέας σεζόν με άγχος, τότε δεν έχετε παρά να λάβετε από τώρα δράση βελτιώνοντας τη διατροφή σας, αλλά και εντάσσοντας τη γυμναστική στο εβδομαδιαίο πρόγραμμά σας. Ενισχύστε την προσπάθειά σας για ένα πιο σμιλευμένο σώμα, χρησιμοποιώντας μια κρέμα για σύσφιξη της κοιλιάς, που θα αφήσει την επιδερμίδα σας ορατά πιο λεία και θα μειώσει τη χαλάρωση. Ακολουθούν πέντε από τις καλύτερες επιλογές:

Director's Choice | Οι καλύτερες κρέμες για σύσφιξη της κοιλιάς

Slim Design, Elancyl (στα φαρμακεία)

Slim Design, Elancyl (στα φαρμακεία)

Η αναπλαστική κρέμα αδυνατίσματος Elancyl Slim Design με εκχυλίσματα κισσού αφήνει το δέρμα ορατά πιο σφριγηλό, πιο ελαστικό και βελούδινα λείο, στοχεύοντας στις πιο "προβληματικές' περιοχές, δηλαδή τους μηρούς, την κοιλιά, τους γοφούς και τα χέρια. 

Reform Abdomen Care Body Cream, Frezyderm (στα φαρμακεία)

Reform Abdomen Care Body Cream, Frezyderm (στα φαρμακεία)

Η Reform Abdomen Care Body Cream αντιμετωπίζει τη χαλάρωση του δέρματος σε κοιλιά, γλουτούς και μπράτσα, συσφίγγει και αναδομεί την επιδερμίδα, επανορθώνει και σμιλεύει τη σιλουέτα.

Body Sculpt The Morpho-Reshaping Cream, LIERAC (στα φαρμακεία)

Body Sculpt The Morpho-Reshaping Cream, LIERAC (στα φαρμακεία)

Εμπλουτισμένη με το σύμπλεγμα αναδόμησης Body-Sculpt, αυτή η κρέμα συσφίγγει και τονώνει όλες τις περιοχές που επηρεάζονται από την έλλειψη σφριγηλότητας (μηροί, γοφοί, γλουτοί, χέρια, κοιλιά), ενώ χάρη στην ελαστική υφή της, βοηθάει στη διαμόρφωση της σιλουέτας για να χαρίσει αρμονικές καμπύλες.

White Pine Radiant Body Lift Cream, KORRES (στα φαρμακεία)

White Pine Radiant Body Lift Cream, KORRES (στα φαρμακεία)

H συσφιγκτική κρέμα σώματος της σειράς Λευκή Πεύκη είναι ειδικά σχεδιασμένη για γυναίκες μετά την εμμηνόπαυση. Δρα στοχευμένα στις 5 κύριες περιοχές χαλάρωσης του σώματος, χέρια, στήθος, στομάχι, γλουτούς και μηρούς και τις συσφίγγει, ενώ παράλληλα χαρίζει μια διακριτική λάμψη στην επιδερμίδα που απαλύνει τις ατέλειες και αναδεικνύει την νεανική όψη της.

Multi-Intensive Ventre et Taille, Clarins

Multi-Intensive Ventre et Taille, Clarins

Ειδικά σχεδιασμένη για την περιοχή της κοιλιάς, η κρέμα Multi-Intensive Ventre et Taille βοηθάει στην σύσφιξη της επιδερμίδας, αντιμετωπίζει τη χαλάρωση του δέρματος, επανορθώνει και σμιλεύει τη σιλουέτα.