Carla Bruni | Η αντιγηραντική κρέμα προσώπου που χρησιμοποιεί εδώ και χρόνια

+ Οι γαλλικές επιλογές που λατρεύει.

Λάτρης του φυσικού μακιγιάζ, όπως άλλωστε όλες οι Γαλλίδες, η Carla Bruni δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην περιποίησης της επιδερμίδας της έτσι ώστε να διατηρείται καλά ενυδατωμένη, λαμπερή και νεανική. Ένα από τα προϊόντα που έχουν σταθερή θέση στο boudoir της εδώ και χρόνια είναι μια cult favourite κρέμα με φανατικό celebrity κοινό.

Η αγαπημένη κρέμα προσώπου της Carla Bruni

Διαβάστε Επίσης

H Carla Bruni ανήκει στη μακρά λίστα των celebrities που λατρεύουν την The Cream του brand Augustinus Bader. Πρόκειται για μια πλούσια, αντιγηραντική κρέμα που υπόσχεται βαθιά ενυδατωμένη, plump και λεία επιδερμίδα. Το Hollywood favourite προϊόν περιέχει βιταμίνες A, B, C και E κι έτσι προστατεύει την επιδερμίδα από τις ελεύθερες ρίζες, ενισχύοντας παράλληλα τον επιδερμικό φραγμό της και κατά συνέπεια τη συνολική υγεία και λάμψη της

Augustinus Bader

"Χρησιμοποιώ αυτήν την κρέμα εδώ και χρόνια και τα αποτελέσματα είναι φανταστικά", είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της. "Η επιδερμίδα μου είναι πιο λαμπερή, σφριγηλή και όταν ξυπνάω το πρωί τη νιώθω πολύ ενυδατωμένη- κανέναν άλλο προϊόν δεν έχει αφήσει έτσι την επιδερμίδα μου". 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο παρελθόν η Carla Bruni έχει αποκαλύψει ότι αγαπά πολύ και τις κρέμες χωρίς άρωμα, που πωλούνται στο φαρμακείο, με δύο από τα αγαπημένα της brands να είναι η Avène και η La Roche-Posay. Η πρώην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας είναι επίσης και φανατική θαυμάστρια της Clarins κι όπως έχει πει στο παρελθόν χρησιμοποιεί τα eye patches της εταιρείας πριν από τα events.

Καθώς έχει ευαίσθητη επιδερμίδα, μετά την εφαρμογή των skincare προϊόντων, αγαπά να κάνει μασάζ προσώπου, όπως έχει πει στο παρελθόν. "Χαρίζει στην επιδερμίδα πραγματική λάμψη, ενώ μειώνει το οίδημα και την ξηρότητα". 

Διαβάστε Επίσης