Η Lily-Rose Depp πρωταγωνιστεί στο πιο κομψό χριστουγεννιάτικο παραμύθι με την υπογραφή του οίκου Chanel

Το νέο διαφημιστικό της Chanel θα σας βάλει σε χριστουγεννιάτικο mood.

HARPER'S BAZAAR TEAM

H 20χρονη Lily-Rose Depp, μια από τις αγαπημένες μούσες του Karl Lagerfeld, πρωταγωνιστεί στο σύγχρονο χριστουγεννιάτικο παραμύθι του οίκου Chanel στα πλαίσια της εορταστικής καμπάνιας για το διαχρονικό άρωμα N°5 L’EAU.

Η Lily-Rose Depp πρωταγωνιστεί στο πιο κομψό χριστουγεννιάτικο παραμύθι με την υπογραφή του οίκου Chanel

Με look εμπνευσμένο από τα '40s, η Lily-Rose Depp "κάθεται" πάνω σε ένα μπουκάλι αρώματος N°5 L’EAU ενώ χιονίζει και μας μεταφέρει στο πιο παραμυθένιο χριστουγεννιάτικο σκηνικό. "Για μένα η Lily-Rose ενσαρκώνει τη φρεσκάδα και τη ζωντάνια ενός νεαρού κοριτσιού, συνδυασμένα με την ωριμότητα μιας έμπειρης ηθοποιού", είπε ο σκηνοθέτης του νέου διαφημιστικού φιλμ, Jean-Paul Goude.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Thomas du Pré de Saint Maur, Επικεφαλής του Global Creative Resources for CHANEL Fragrance & Beauty and Watches & Fine Jewelry είπε χαρακτηριστικά: "Από τη φύση του, ένα διαφημιστικό φιλμ που είναι αφιερωμένο στην περίοδο των γιορτών περιέχει λυρικότητα, μαγεία, χαρά και έκπληξη. Η δουλειά του Jean-Paul Goude συνδυάζει χιούμορ και χαρά με έναν αντισυμβατικό τρόπο".

Στο διαφημιστικό η Lily-Rose Depp κρατά μια μεγάλη γυάλινη χιονόμπαλα και κοιτά επίμονα μέσα της, σαν μελλοντολόγος. "Βλέπω, βλέπω…", λέει η Lily-Rose Depp. Ανάμεσα σε διάφορα δώρα, ανακαλύπτει τον τυχερό της αριθμό N°5,  μαζί με το αγαπημένο της άρωμα N°5 L’EAU"Λάτρεψα το γεγονός ότι υποδύθηκα το χαρακτήρα που δημιούργησε ο Jean-Paul. Η χαρά και το δέος μου θύμισαν πώς ένιωθα ως μικρό κορίτσι το πρωί των Χριστουγέννων", δήλωσε η ίδια.

Beauty chanel

Το oversized μπουκάλι αρώματος είναι ένα χαρακτηριστικό "κλειδί" στις διαφημιστικές καμπάνιες του οίκου Chanel, αλλά αποτελεί και signature επιλογή του σκηνοθέτη, ο οποίος για το συγκεκριμένο διαφημιστικό φιλμ, δημιούργησε ένα τριών μέτρων μπουκάλι αρώματος N°5 L’EAU και το συνδύασε μαζί με το τεράστιο διπλό C, το αρχικό γράμμα του οίκου, στο background, προκειμένου να κάνει ακόμα πιο έντονη τη μαγική ατμόσφαιρα, χωρίς όμως να χρειαστεί να χρησιμοποιήσει ειδικά εφέ.

Όσο για το κόκκινο χρώμα που φοράει η Lily-Rose Depp στο διαφημιστικό φιλμ, αυτό αποτελεί μια αναφορά στην παράδοση του οίκου Chanel να προσθέτει αυτό το χρώμα στις καμπάνιες των αρωμάτων του, ενώ αποδίδει και φόρο τιμής "στο χρώμα της ζωής, στο χρώμα του αίματος", όπως το χαρακτήριζε η Gabrielle Chanel, αλλά και στη θηλυκότητα, το πάθος και την τόλμη που ενσαρκώνονται από τη Lily-Rose Depp.