Η Bella Hadid βρήκε τον πιο εύκολο τρόπο να απαλλαγεί από το πρήξιμο στα μάτια

Το τρικ που της χαρίζει ξεκούραστο βλέμμα πριν από κάθε fashion show.

Φωτογραφίσεις, runways και ολόκληρα εικοσιτετράωρα μέσα σε αεροπλάνα: Μόλις περιγράψαμε μια τυπική εβδομάδα στη ζωή της Bella Hadid. Έχοντας ένα τόσο χαοτικό πρόγραμμα, είναι φυσιολογικό το supermodel να μην κοιμάται όσες ώρες θα έπρεπε, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρείται από σακούλες κάτω από τα μάτια. Αν για κάθε γυναίκα αυτό αποτελεί beauty emergency, φανταστείτε τι σημαίνει για κάποια σαν την Bella, που βρίσκεται διαρκώς κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας. Ευτυχώς κρύβει έναν άσσο στο μανίκι της και ξέρει πολύ καλά πώς να απαλλάσσεται από το πρήξιμο στα μάτια.

Το μυστικό 

Ο makeup artist Sam Visser, της έμαθε ένα πολύ εύκολο τρικ για να περιορίζεται το πρήξιμο στα μάτια και από τότε η Bella το χρησιμοποιεί σε καθημερινή βάση. Το μυστικό τους είναι τόσο απλό και κρύβεται ήδη στην κατάψυξή σας: Μασάζ με παγάκια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Η Bella είχε μόλις έρθει σπίτι από τις πτήσεις της, οπότε θέλαμε να αναζωογονήσουμε την επιδερμίδα της άμεσα πριν την επόμενη φωτογράφισή της", εξηγεί ο Visser. "Η προετοιμασία της επιδερμίδας με ένα ice facial την ξυπνά και τη φωτίζει αμέσως, ενώ παράλληλα μειώνεται η φλεγμονή και το πρήξιμο", εξηγεί. 

Beauty bella hadid ice

Ο Visser κάνει μασάζ με παγάκια για να τονίσει επίσης το σχήμα του προσώπου και χαρακτηριστικά του, όπως τα ζυγωματικά και το περίγραμμα. Όπως δήλωσε, η συγκεκριμένη τεχνική επιτρέπει τη χρήση λιγότερων καλυπτικών προϊόντων μακιγιάζ, όπως το foundation, καθώς η επιδερμίδα είναι ήδη λαμπερή. Όπως είδαμε στο βίντεο που ανέβασε η Bella στο Instagram, το μόνο που χρησιμοποίησε ο Visser για να της χαρίσει αψεγάδιαστη επιδερμίδα ήταν ένα primer και λίγο foundation ελαφριάς κάλυψης. Στη συνέχεια την έκανε ακόμα πιο λαμπερή απλώνοντας τη Diorskin Nude Luminizer Shimmering Glow Powder στην απόχρωση Golden Glow πάνω από τα ζυγωματικά της.

Bonus tips

-Για mess-free ice facials, αντί να κάνετε μασάζ με παγάκια, χρησιμοποιήστε ένα face roller, το οποίο θα έχετε βυθίσει για μερικά λεπτά σε παγωμένο νερό. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ