Η αισθητικός της Victoria Beckham αποκάλυψε πώς εξαφανίζει το "πόδι της χήνας" σε δευτερόλεπτα

Από τι προκαλείται μία από τις πιο συχνές ρυτίδες; Η αισθητικός της Victoria Beckham απαντά.

Η Melanie Grant είναι μία από τις πιο διάσημες αισθητικούς του Hollywood, με το πελατολογιό της να περιλαμβάνει πολλά μεγάλα ονόματα της showbiz, όπως εκείνο της Victoria Beckham. Στα 45 της η διάσημη σχεδιάστρια μόδας έχει αντικειμενικά μία από τις πιο νεανικές επιδερμίδες στο Hollywood και γι' αυτό οφείλονται οι πρακτικές της Melanie που ακολουθεί.

Στο κυνήγι με το χρόνο που επιδίδονται οι γυναίκες μετά τα 40 κυρίως, στέκονται εμπόδιο οι ρυτίδες έκφρασης, οι οποίες προκαλούνται από επαναλαμβανόμενες κινήσεις των μυών του προσώπου. Λεπτές γραμμές και ρυτίδες σχηματίζονται συνήθως γύρω από το στόμα, ανάμεσα στα φρύδια και το κυριότερο, στην περιοχή των ματιών. Σύμφωνα με την Grant, το σβήσιμο του λεγόμενου "ποδιού της χήνας" είναι πολύ πιο εύκολο, απ' όσο νομίζουμε.

RELATED STORY

"Μου αρέσει να απλώνω ένα ελαφρύ τζελ για τα μάτια ή ένα σέρουμ κατά τη διάρκεια της μέρας και μερικές φορές μια πιο πλούσια σύνθεση το βράδυ. Το απλώνω με ταμποναριστές κινήσεις κάτω από τα μάτια και γύρω από το κόκαλο", λέει η αισθητικός. "Ο κόσμος δεν συνειδητοποιεί ότι το πόδι της χήνας προκαλείται κυρίως λόγω αφυδάτωσης. Κατά τη διάρκεια μιας θεραπείας, κάνω στους πελάτες μου peeling και ύστερα απλώνω μια ενυδατική μάσκα και το πόδι της χήνας εξαφανίζεται", εξηγεί. "Στο σπίτι, χρησιμοποιώ ένα ήπιο υγρό απολεπιστικό προϊόν και έτσι το σέρουμ ματιών και οι κρέμες διεισδύουν καλύτερα στην επιδερμίδα, δίνοντας παρόμοιο αποτέλεσμα". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ