Editor's Choice: Τα αρώματα Byredo που αξίζει να προσθέσετε στη συλλογή σας

Tα αρώματα Byredo ήρθαν στην Ελλάδα.

Οι beauty addicts έχουν κάθε λόγο να πανηγυρίζουν σήμερα, καθώς ένα από τα πιο πολυτελή brands αρωμάτων, η Byredo, ήρθε στην Ελλάδα.

Λίγα λόγια για την Byredo

Το ευρωπαϊκό luxury brand Byredo, με ιδρυτή της τον Ben Gorham, επανεφευρίσκει τον κόσμο της πολυτέλειας μέσα από μια νέα προσέγγιση, όπου η δημιουργία καθοδηγείται από τις αναμνήσεις και τα συναισθήματα, εκφράζοντας το απέραντο σύμπαν του brand. Στην φιλοσοφία του brand είναι να δημιουργεί προϊόντα χρησιμοποιώντας υλικά άριστης ποιότητας και σχεδιαστικές λεπτομέρειες υψηλού επιπέδου για να πυροδοτήσει μια ανανεωμένη προσέγγιση στη σύγχρονη πολυτέλεια.

Editor's Choice

Το Harpersbazaar.gr βρέθηκε στο επίσημο λανσάρισμα της Byredo στην Ελλάδα, όπου η beauty editor είχε την ευκαιρία να μυρίσει όλα τα αρώματα και να επιλέξει τα αγαπημένα της.

Blanche

Editor's Choice: Τα αρώματα Byredo που αξίζει να προσθέσετε στη συλλογή σας

Πρόκειται για ένα άρωμα που μυρίζει τριαντάφυλλο, ροζ πιπέρι και σανδαλόξυλο, ιδανικό για τις γυναίκες που λατρεύουν τις ελαφρώς γλυκές μυρωδιές, που θυμίζουν πούδρα και καθαριότητα. "Η ιδέα για το Blanche, έχει χτιστεί, όπως υποδηλώνει και το όνομά του, γύρω από την αντίληψή μου για το λευκό χρώμα. Ουσιαστικά, είναι η πρώτη φορά που δημιούργησα ένα άρωμα για ένα πρόσωπο και έχοντας αυτό στο μυαλό μου. Ήθελα να αιχμαλωτίσω την αθώα και αμόλυντη πλευρά της, με ένα άρωμα σχεδόν διάφανο στη φύση. Επιπλέον, το Blanche είναι μια αναγνώριση προς την κλασική ομορφιά . Το άρωμα είναι καθαρό και απλό στη δομή, αλλά ακραίο σε χαρακτήρα. ”, έχει πει ο Ben Gorham για ένα από τα best-seller αρώματα της Byredo.

Gypsy Water

Beauty byredo

Το συγκεκριμένο άρωμα είναι η εξιδανίκευση του life style των Ρομά, βασισμένη στη γοητεία που ασκεί ο μύθος. Η ευωδιά της φρέσκιας γης, των πυκνών δασών και της φωτιάς στην ύπαιθρο, απεικονίζουν το όνειρο ενός ελεύθερου, πολύχρωμου τρόπου ζωής κοντά στη φύση, που σίγουρα θα σας συναρπάσει.

Slow Dance

Beauty byredo

Στο νέο άρωμα του brand, το Slow Dance, με νότες από βανίλια, πατσουλί και γεράνι, ο Ben Gorham αποτυπώνει ένα αυτοβιογραφικό του στοιχείο: Την ελπίδα να ανακαλέσει στη μνήμη μας την τρεμάμενη περίοδο λίγο πριν τα αγόρια ενδυθούν τον μανδύα του ανδρισμού-ένα μανδύα όχι πάντα αληθινό. Η ειλικρίνεια αυτής της περιόδου μέσα στο χρόνο, πριν διαβούν το κατώφλι της ενηλικίωσης, όπου κορίτσια και αγόρια, γυναίκες και άνδρες δεν είναι ούτε τόσο διαφορετικοί ούτε τόσο απόμακροι, αποδεχόμενοι ο ένας τον άλλον με ένα ουσιαστικό και άδολο τρόπο. Αυτό είναι που γιορτάζει το νέο άρωμα του οίκου Byredo, με την ονομασία Slow Dance.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κυκλοφορούν και άλλα προϊόντα με τα υπέροχα αρώματα της Byredo, όπως κρέμες χεριών, hair perfumes και κεριά.

Tα αρώματα Byredo διατίθενται αποκλειστικά στο πολυκατάστημα Αttica (Golden Hall) και  οnline  στο atticabeauty.gr.