Το Goop μόλις λάνσαρε τον πρώτο του δονητή

Μετά το κερί "This Smells Like My Vagina", οι θαυμαστές της Gwyneth Paltrow δεν περίμεναν τίποτα λιγότερο.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Από το λανσάρισμα του Goop το 2008 μέχρι και σήμερα, τόσο οι θαυμαστές της Gwyneth Paltrow όσο και τα media εξακολουθούν να εντυπωσιάζονται από τα προσεκτικά επιλεγμένα socking προϊόντα του wellness site. Ανάμεσά τους είναι φυσικά τα κολπικά αβγά από νεφρίτη, τα οποία παρά το γεγονός ότι η Paltrow πλήρωσε πρόστιμο $145.000 για αβάσιμους ισχυρισμούς σχετικά με τα οφέλη τους, εξακολουθούν να πωλούνται και, φυσικά, η σκόνη του σεξ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένα από τα τελευταία προϊόντα που έγιναν αφορμή η Gwyneth και το Goop να γίνουν πάλι πρωτοσέλιδο ήταν το κερί "This Smells Like My Vagina", το οποίο εξαντλήθηκε σε λίγες ώρες, δημιουργώντας έτσι μια λίστα αναμονής. Τώρα η "πιο ξινή ηθοποιός του Hollywood", όπως την ονομάζουν οι συνάδελφοί της, επανήλθε με ένα νέο sex related προϊόν: τον πρώτο δονητή του Goop.  

Ο Double-Sided Wand Vibrator περιγράφεται ως "την απόλυτη συσκευή προσωπικού μασάζ", με μία άκρη για εξωτερική διέγερση και μία για κλειτοριτική ή εσωτερική διέγερση. Με περισσότερους από 64 διαφορετικούς συνδυασμούς δόνησης, καμία εντύπωση δεν προκαλεί το γεγονός ότι κοστίζει $110 και έχει ήδη εξαντληθεί.  

"Η ομάδα μας έχει δοκιμάσει έναν μεγάλο αριθμό δονητών με την πάροδο των ετών, με στόχο την αναζήτηση ικανοποιητικών οργασμών και μάθαμε ότι οι καλοί οργασμοί μπορούν επίσης να οδηγήσουν σε καλύτερο ύπνο, βελτιωμένη διάθεση και μειωμένο άγχος. Είναι πολύ ισχυρός και πολύ διασκεδαστικός στη χρήση. Είναι ο καλύτερος.", λέει η Kiki Koroshetz, διευθύντρια περιεχομένου, στο WWD.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ