Η μητέρα της Amy Winehouse φτιάχνει ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή της τραγουδίστριας

"Δεν νιώθω ότι ο κόσμος ήξερε την αληθινή Amy, αυτή που μεγάλωσα", είπε η Janis Winehouse.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η μητέρα της Amy Winehouse αποφάσισε να τιμήσει την κόρη της 10 χρόνια μετά το θάνατό της, φτιάχνοντας ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με τίτλο Amy Winehouse: 10 Years On, η ταινία θα μοιραστεί πληροφορίες για τη ζωή, την καριέρα και την κληρονομιά της τραγουδίστριας μέσα από τα μάτια της μητέρας της, Janis Winehouse. Η Janis, η οποία διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας το 2003, επέλεξε με αυτόν τον τρόπο να τιμήσει την κόρη της, καθώς η ασθένειά της "απειλεί να της αφαιρέσει τις αναμνήσεις της για την Amy", αναφέρει το BBC. "Δεν νιώθω ότι ο κόσμος ήξερε την αληθινή Amy", λέει η ίδια.

Η Winehouse πέθανε από δηλητηρίαση λόγω αλκοόλ τον Ιούλιο του 2011 σε ηλικία 27 ετών. Η ζωή της έγινε ταινία το 2015 με τίτλο AMY, κερδίζοντας μάλιστα το Όσκαρ για το Καλύτερο Ντοκιμαντέρ. Ο πατέρας της, ωστόσο, ήταν δυσαρεστημένος με την ταινία, λέγοντας ότι αμαύρωσε την εικόνα της.

Το νέο αυτό ντοκιμαντέρ δείχνει ωστόσο να είναι πολλά υποσχόμενο. Η παιδική φίλη της Winehouse, Juliette Ashby, είπε στο BBC: "Νομίζω ότι είναι ένα υπέροχο πράγμα αυτό που κάνει η μαμά της για αυτήν." Μιλώντας για την τραγουδίστρια είπε: "Πραγματικά δεν υπάρχει κανένας σαν αυτήν. Και δεν θα υπάρξει ποτέ κανένας σαν αυτήν."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ