Πριγκίπισσα Charlene | Μοιράστηκε το νέο χριστουγεννιάτικο πορτρέτο της βασιλικής οικογένειας του Μονακό

Η φετινή χριστουγεννιάτικη κάρτα διαφέρει πολύ από τα προηγούμενα glamorous πορτρέτα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η πριγκίπισσα Charlene μοιράστηκε στο Instagram της την φετινή χριστουγεννιάτικη κάρτα της βασιλικής οικογένειας του Μονακό. Η πριγκίπισσα που αυτή την περίοδο βρίσκεται σε κλινική αποθεραπείας μετά την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της, φέτος επέλεξε ένα πολύ διαφορετικό πορτρέτο για την εορταστική κάρτα.

Το πορτρέτο που είναι επεξεργασμένο ώστε να φαίνεται σαν ζωγραφιά δεν θυμίζει τις πολύ glamorous φωτογραφήσεις που έκανε η οικογένεια στο παρελθόν, όμως δείχνει και πάλι την οικογένεια μαζί μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Στην εικόνα φαίνεται η Charlene με ένα κίτρινο φόρεμα δίπλα στον Αλβέρτο ενώ μπροστά κάθονται τα δίδυμα παιδιά τους, ο πρίγκιπας Jacques και η πριγκίπισσα Gabriella.

"Εύχομαι σε όλους μια όμορφη και ασφαλή εορταστική περίοδο με αγάπη” έγραψε η 43χρονη πριγκίπισσα στη σελίδα της στο Instagram.

Στα προηγούμενα χριστουγεννιάτικα πορτρέτα, η οικογένεια φορούσε τα πιο επίσημα outfits και πόζαρε μπροστά στην πολυτελή και ξεχωριστή διακόσμηση του Παλατιού.

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος πέρυσι είχε δείξει και την πιο διασκεδαστική πλευρά του, ποζάροντας μαζί με τα παιδιά του μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο και φορώντας γυαλιά ταράνδου και ένα καπέλο Άγιου Βασίλη.

Διαβάστε Επίσης