X

Kate Middleton | Η ανοιξιάτικη εμφάνισή της στο Buckingham Palace με επιβλητικό καπέλο και φόρεμα που έχει φορέσει ξανά

Η δούκισσα του Cambridge στο πλευρό του πρίγκιπα William σε garden party του Παλατιού.

Η βασίλισσα Ελισάβετ είχε ανακοινώσει ότι φέτος δεν θα συμμετέχει σε κανένα από τα garden parties που πραγματοποιούνται στον κήπο του Buckingham Palace προς τιμή των πολιτών που έχουν προσφέρει τις υπηρεσίες τους στο κοινό. H Kate Middleton έχει ήδη εκπροσωπήσει την 96χρονη μονάρχη σε ένα από τα πάρτι του Παλατιού, ενώ πρόσφατα και ο πρίγκιπας William εμφανίστηκε μετά από τρία χρόνια σε garden party μαζί με τη σύζυγό του αλλά και τον πρίγκιπα Edward με την σύζυγό του, Sophie του Wessex.

Η 40χρονη δούκισσα του Cambridge έκανε μια ανοιξιάτικη εμφάνιση στο Παλάτι φορώντας ένα ανοιχτό πράσινο φόρεμα που είχε σχεδιάσει η προσωπική της ενδυματολόγος και το είχε φορέσει ξανά το 2019 σε εκδήλωση προς τιμή του πρίγκιπα Καρόλου. Η Kate συνδύασε το φόρεμά της με ένα επιβλητικό καπέλο με ένα μεγάλο λουλούδι ενώ κρατούσε και μια ομπρέλα στην ίδια απόχρωση.

Διαβάστε Επίσης

Το ζευγάρι υποδέχτηκε τους πολλούς καλεσμένους στον κήπο του Buckingham με την Kate να εντυπωσιάζει για ακόμα μια φορά με τις στιλιστικές της επιλογές. Την προηγούμενη εβδομάδα, είχε εμφανιστεί σε ακόμα ένα garden party φορώντας ένα coral Emilia Wickstead φόρεμα που είχε συνδυάσει με ροζ αξεσουάρ.\

Τα garden πάρτι στο Παλάτι πραγματοποιούνται από το 1860 μέχρι σήμερα σαν μια αναγνώριση της μοναρχίας στους ανθρώπους που προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο. Κατά τη διάρκεια του πάρτι οι πολίτες εκτός από την ευκαιρία να συνομιλήσουν με μέλη της βασιλικής οικογένειας, απολαμβάνουν το τσάι και το κέικ που τους προσφέρεται από το Παλάτι. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα σε κάθε πάρτι καταναλώνονται 27 χιλιάδες κούπες τσάι και 20 χιλιάδες κομμάτια κέικ.

Διαβάστε Επίσης