Kate Middleton | H εμφάνιση στο garden πάρτι του Buckingham με το αγαπημένο της φόρεμα

Η δούκισσα του Cambridge εκπροσώπησε τη βασίλισσα Ελισάβετ με ένα φόρεμα που έχει σε τρεις διαφορετικές αποχρώσεις.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Kate Middleton εμφανίστηκε στο garden πάρτι του Buckingham πάρτι εκπροσωπώντας τη βασίλισσα Ελισάβετ κάνοντας για ακόμα μια φορά μια κομψή εμφάνιση που έστρεψε όλα τα βλέμματα πάνω της.

Η δούκισσα του Cambridge επέλεξε για την περίσταση ένα φόρεμα της αγαπημένης της σχεδιάστριας Emilia Wickstead σε coral απόχρωση που έχει επιλέξει σε ακόμα δύο επίσημες εμφανίσεις της αλλά σε διαφορετικά χρώματα. To look της ολοκληρώθηκε με ένα ασορτί καπέλο της Jane Taylor, σκουλαρίκια Kiki McDonough, τσαντάκι Josef και γόβες Emmy London.

Kate Middleton | H εμφάνιση στο garden πάρτι του Buckingham με το αγαπημένο της φόρεμα

Η 40χρονη royal συνάντησε τους παρευρισκόμενους, Βρετανούς πολίτες που τιμήθηκαν για τη συνεισφορά τους στα κοινά, μαζί με τον πρίγκιπα Edward και τη σύζυγό του Sophie του Wessex αλλά και την ξαδέλφη της βασίλισσας, πριγκίπισσα Alexandra.                  

Kate Middleton
  

Το 2012 είχε φορέσει το φόρεμα σε πράσινη απόχρωση σε εκδηλώσεις για την Ημέρα του Άγιου Πατρίκιου αλλά και λίγο αργότερα όταν ήταν έγκυος στον πρίγκιπα George. To 2017 είχε φορέσει ξανά το look σε μπλε απόχρωση στο ταξίδι της στο Λουξεμβούργο.

Kate Middleton

Η Middleton είχε επιλέξει το ίδιο coat-dress πρόσφατα σε μπλε απόχρωση την ημέρα του Πάσχα όταν εμφανίστηκε με τον πρίγκιπα William, τον πρίγκιπα George και την πριγκίπισσα Charlotte στην εκκλησία.

Διαβάστε Επίσης