"Έχει την καρδιά λέαινας": H Nicole Kidman τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Nicole, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Meryl Streep στην Kidman παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Kidman υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

HARPER'S BAZAAR TEAM

"Θρύλοι" του σύγχρονου Χόλιγουντ συγκεντρώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου για να γιορτάσουν τη Nicole Kidman, καθώς της απονεμήθηκε το διάσημο βραβείο AFI Life Achievement Award, η υψηλότερη τιμή που απονέμεται από το Αμερικανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου.

Το ετήσιο αφιέρωμα πραγματοποιήθηκε στο Dolby Theatre του Λος Άντζελες, όπου μερικοί από τους στενότερους φίλους και συναδέλφους της Kidman, συμπεριλαμβανομένων των βραβευμένων με Όσκαρ Meryl Streep, Morgan Freeman, Reese Witherspoon και της υποψήφιας για Όσκαρ Naomi Watts, απέτισαν φόρο τιμής στη λαμπρή καριέρα της.

Φορώντας ένα εφαρμοστό φόρεμα με χρυσές παγιέτες, η Kidman μπήκε στο θέατρο το βράδυ του Σαββάτου και χειροκροτήθηκε όρθια, ενώ ακουγόταν η ηχογράφηση του "Diamonds Are a Girl's Best Friend".

Διαβάστε περισσότερα στο womantoc.gr