Μαρία Ολυμπία | Με τον πατέρα της, Παύλο στο Wimbledon

Γιατί η Μαρία Ολυμπία και ο Παύλος δεν κάθισαν στο Royal Box;

Το Wimbledon ξεκίνησε την 1η Ιουλίου και όλοι αναμένουμε τις βασιλικές αφίξεις στις κερκίδες του. Το πρωτάθλημα τένις φημίζεται άλλωστε για αυτό με την Kate Middleton να είναι σχεδόν κάθε χρόνο η στην κορυφή της λίστας των κομψών εμφανίσεων. Από την έναρξη της φετινής χρονιάς έλειπε η πριγκίπισσα της Ουαλίας αλλά είδαμε πολλά άλλα γνώριμα πρόσωπα. Από τους πρωταγωνιστές του Bridgerton Golda Rosheuvel και Martins Imhangbe, την ηθοποιό Lucy Boynton, τον τραγουδιστή James Blunt και την ηθοποιό Jameela Jamil μεχρι τη Μαρία Ολυμπία με τον πατέρα της, Παύλο. 

Πατέρας και κόρη δεν παρακολούθησαν τον αγώνα από το Royal Box στο  Centre Court, αλλά κάθισαν δίπλα σε ένα άλλο δίδυμο πατέρας και κόρης, τους Poppy Delevingne και Charles Delevingne.

Ο 57χρονος Παύλος και η 27χρονη κόρη του ήταν καλεσμένοι στο  Wimbledon του Ralph Lauren Polo. Ο σύζυγός της Marie Chantal μοιράστηκε στα social media του κάτι σχετικό με το brand. 

Μαρία Ολυμπία | Με τον πατέρα της, Παύλο στο Wimbledon

Ο Παύλος ανέβασε και μία selfie με την κόρη του στα social media του γράφοντας: "Μέρα έναρξης του Wimbledon. Ευχαριστώ Μαρία Ολυμπία που έφερες τον μπαμπά μαζί σου". 

Μία ημέρα νωρίτερα είχε ανεβάσει μία φωτογραφία με τη σύζυγό του με αφορμή την επέτειο των 29 χρόνων του γάμου τους. "Σήμερα γιορτάζουμε 29 χρόνια ευτυχισμένου γάμου - σε ευχαριστώ για τα υπέροχα παιδιά μας και την ζωή μας. Ακόμη αισθάνομαι ακριβώς όπως αισθανόμουν την ημέρα που παντρευτήκαμε" έγραψε στη λεζάντα που τη συνόδευσε.