X

Η Charlize Theron μιλά για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε από ένα "διάσημο σκηνοθέτη"

Η ηθοποιός περιέγραψε αναλυτικά όλα όσα έζησε.

Η Charlize Theron μίλησε για πρώτη φορά αναλυτικά για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε από ένα "διάσημο σκηνοθέτη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Δεν πρόκειται πάντα για σωματική παρενόχληση", είπε στο NPR Radio. "Δεν είναι πάντα βιασμός. Υπάρχουν και τα ψυχολογικά τραύματα που παθαίνουν οι γυναίκες  στην καθημερινή απλότητα της γλώσσας, της αφής ή της απειλής - απειλή απώλειας της δουλειάς τους. Αυτά είναι πράγματα που έχω συναντήσει σίγουρα", εξήγησε.

Όπως είπε, το 1994, ένας διάσημος σκηνοθέτης την είχε καλέσει στο σπίτι του ένα Σαββατόβραδο για οντισιόν. Αφού της άνοιξε την πόρτα φορώντας "πιτζάμες αλά Hugh Hefner" και ακούμπησε το πόδι της όταν εκείνη κάθισε στον καναπέ, έφυγε από το σπίτι του τρέχοντας, ζητώντας συγγνώμη. Όπως είπε, όταν οδηγούσε ήταν πραγματικά θυμωμένη με τον εαυτό της. "Συνέχεια, χτυπούσα τα χέρια μου στο τιμόνι. Κατηγορώ τον εαυτό μου, που δεν είπα όλα τα σωστά πράγματα, και που δεν του είπα να σταματήσει και που δεν έκανα όλα εκείνα που θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα κάνουμε σε τέτοιες περιπτώσεις", εξομολογήθηκε. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ