Η Camila Cabello ζήτησε συγγνώμη για τα ρατσιστικά σχόλια που είχε κάνει στο παρελθόν

Η τραγουδίστρια της pop παραδέχτηκε πως έκανε λάθη όταν ήταν νεότερη.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Πριν μερικές μέρες, ένας χρήστης του Twitter δημοσίευσε screenshots από παλιά μηνύματα και βίντεο από το Tumblr της Camilla Cabello, τα οποία περιείχαν ρατσιστικά σχόλια. Σε ένα από αυτά η τραγουδίστρια φαίνεται να μιμείται μια έντονη ασιατική προφορά, καθώς ένα άλλο μέλος των Fifth Harmony, η Lauren Jauregui, της φτιάχνει τα νύχια, ενώ σε ένα άλλο απευθύνεται στη Normani ως n*gga.  Η Camilla παραδέχτηκε τα λάθη της και ζήτησε συγγνώμη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Όταν ήμουν νεότερη, έλεγα πράγματα για τα οποία ντρέπομαι πολύ και θα μετανιώνω για πάντα", έγραψε η Cabello στο Instagram. "Δεν ήξερα τι έλεγα και μόλις έμαθα για την ιστορία, το βάρος και την πραγματική σημασία πίσω από τις λέξεις που έλεγα, ντράπηκα πολύ που τις χρησιμοποίησα", εξήγησε. 

Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Cabello παραδέχτηκε πως οι εν λόγω αναρτήσεις είναι δικές της. Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν περίπου 15 χρονών όταν είχε τη συγκεκριμένη σελίδα στο Tumblr.

"Είμαι 22 τώρα, είμαι ενήλικη και έχω ωριμάσει και έχω μάθει και γνωρίζω την ιστορία και τον πόνο που φέρουν κάποιες λέξεις", είπε. "Αυτά τα λάθη δεν αντιπροσωπεύουν το ποια είμαι  ή το ποια ήμουν. Πιστεύω και πάντα πίστευα στην αγάπη και τη συμμετοχικότητα και η καρδιά μου δεν είχε ποτέ ούτε μια στάλα μίσους  ή τάσης διαχωρισμού", συνέχισε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ