Θα επιστρέψει ο Penn Badgley στο Reboot του Gossip Girl;

Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του κοινού.

Μετά την είδηση της επιστροφής του Gossip Girl, ακολούθησαν διάφορα βασικά ερωτήματα. Το πιο σημαντικό από αυτά: Θα ξαναδούμε στην οθόνη τον Dan Humphrey; Τα νέα δεν είναι ευχάριστα για τις θαυμάστριες του Lonely Boy μιας και ο Penn Badgley πιθανότατα δεν αποτελεί μερός του cast στο Reboot της δημοφιλούς σειράς, από το HBO. 

Ο ηθοποιός μίλησε στο Entertainment Tonight για την πιθανή αναβίωση του ρόλου του. "Δεν είχα συζητήσεις με τους δημιουργούς, αλλά ξέρετε..." είπε. Ο Badgley, ο οποίος τώρα πρωταγωνιστεί στο θρίλερ του Netflix, δεν είναι ιδιαίτερα δεμένος με τον Dan Humphrey.

Θα επιστρέψει ο Penn Badgley στο Reboot του Gossip Girl;

"Νομίζω ότι είναι κάπως ξεκάθαρο ότι δεν ήμουν ποτέ υπέρμαχος του Dan Humphrey. Δεν ήμουν απαραίτητα ο καλύτερος φίλος ή θαυμαστής του Dan Humphrey, κάτι με το οποίο τώρα συμφιλιώνομαι. Θα ήθελα να συμβάλλω με έναν πιο ουσιαστικό τρόπο. Και νομίζω αυτό θα εξαρτηθεί από πολλά πράγματα" πρόσθεσε και συνέχισε: "Θα εξαρτηθεί από το πώς και γιατί είναι εκεί και δεν ξέρω".

Μπορεί η επιστροφή του Penn Badgley να μην είναι κάτι που θα συμβεί τελικά, αλλά το σίγουρο είναι ότι η φωνή του Gossip Girl θα παραμείνει η ίδια και στο Reboot. Η Kristen Bell, η ηθοποιός που εκτελούσε χρέη αφηγήτριας σε κάθε επεισόδιο από το 2007 έως το 2012, επιστρέφει στον ανώνυμο χαρακτήρα που εξιστορούσε τις περιπέτειες των πρωταγωνιστών - Hello, Upper East Siders. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ