Η Hilary Duff παντρεύτηκε τον Matthew Koma σε μυστική τελετή

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στην πίσω αυλή του σπιτιού τους στο Los Angeles.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Hilary Duff παντρεύτηκε τον Matthew Koma ​​​​​​το Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου 2019, σε μυστική τελετή στην πίσω αυλή του σπιτιού τους στο Los Angeles. "Ήταν μία γιορτή γεμάτη αγάπη- μια μικρή τελετή με πολύ στενούς φίλους και συγγενείς", είπε μια πηγή. 

H ηθοποιός ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram ανακοινώνοντας το γάμο της. "Αυτό", έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας στην οποία απεικονίζεται η ίδια ντυμένη νύφη πλάι στο σύζυγό της και ένα αυτοκίνητο που γράφει "Just married" στο πίσω τζάμι. 

Σύμφωνα με το JustJared.com, η στιλίστρια της Duff, Jessica Paster, μοιράστηκε μια behind-the-scenes φωτογραφία από το γάμο, με το μπουκέτο της νύφης. 

Η Duff ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον Koma στο Instagram τον Μάιο, όταν μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της μια φωτογραφία με το δαχτυλίδι της. 

Τον Οκτώβριο του 2018, ήρθε στον κόσμο το πρώτο παιδί του ζευγαριού, η μικρή  Banks Violet Bair. Ο Koma μοιράστηκε την πρώτη της φωτογραφία γράφοντας "Καλωσορίσαμε την πανέμορφή μας κόρη, μικρή αδερφή και καλύτερη φίλη για πάντα. Δεν θα μπορούσα να ήμουν περισσότερο ευγνώμων για την οικογένειά μας που μεγαλώνει". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ