Η J.Lo μοιράζεται τη συμβουλή γάμου που της έδωσε η Ruth Bader Ginsburg

Πρόκειται για τη συμβουλή που έδωσε η μητέρα της Gindburg στην ίδια πριν παντρευτεί.

HARPER'S BAZAAR TEAM

H Jennifer Lopez κατά τη διάρκεια συνέντευξή της στο CBS Sunday Morning αποκάλυψε τη συμβουλή γάμου που έδωσε σε εκείνη και τον Alex Rodriguez η 86χρονη Ruth Bader Ginsburg, η οποία αποτελεί μέλος του Ανωτάτου Δικαστηρίου των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Είναι καλό να είσαι λίγο κουφή μερικές φορές", είπε στην JLo η Ginsburg. Πρόκειται για τη συμβουλή που έδωσε η μητέρα της Gindburg στην ίδια πριν παντρευτεί το σύζυγό της, Marty Ginsburg, το 1954. Οι δυο τους  έμειναν παντρεμένοι για 50 χρόνια μέχρι που εκείνος πέθανε το 2010. "Οι άνθρωποι δεν είναι τέλειοι, μερικές φορές πρέπει να ξεχνάς πράγματα", είπε στην JLo.

Δεν παρέλειψε επίσης να τη συμβουλεύσει σχετικά με το πώς μπορούν να διατηρήσουν τις ισορροπίες ανάμεσα στη σχέση και το βεβαρημένο πρόγραμμά τους. "Όταν όλα μοιάζουν χαοτικά ή ο κόσμος τρελαίνεται, όταν υπάρχουν έντονα συναισθήματα, μην θυμώνεις. Απλά μείνε ήρεμη", της είπε. 

Παρόλο που το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε το Μάρτιο, οι δυο τους δεν έχουν ανακοινώσει κάποια ημερομηνία γάμου. "Απλά πιστεύω ότι κάποια πράγματα είναι ιερά και θα πρέπει να προστατεύονται, και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός και διακριτικός", είπε η Lopez.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ