Το αποκαλυπτικό στιγμιότυπο στο Instagram της Ashley Graham είναι μια ωδή στο γυναικείο σώμα

Και στην εγκυμοσύνη φυσικά, μιας και το μοντέλο περιμένει το πρώτο της παιδί.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Ashley Graham είναι πραγματικά άξια θαυμασμού. Όχι μόνο γιατί είναι επιτυχημένη, παθιασμένη και συνεχώς μιλάει για το ότι πρέπει να αγαπάμε το σώμα μας, αλλά και γιατί αρνείται να κατηγοριοποιηθεί με οποιονδήποτε τρόπο. Έτσι κανονικά δεν θα έπρεπε να είναι έκπληξη το γεγονός ότι πόσταρε ακόμα μία υπέροχη γυμνή φωτογραφία της, ενώ διανύει τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της. 

Το μοντέλο μοιράστηκε ένα αποκαλυπτικό στιγμιότυπο-ωδή στην εγκυμοσύνη. Μάλιστα πρόκειται για μία φωτογραφία που δεν έχει υποστεί κάποια επεξεργασία, σε αντίθεση με τις εικόνες που έχει συνηθίσει να βλέπει ο κόσμος. Οποιαδήποτε παρεμβολή άλλωστε σε αυτή την εικόνα θα επισκίαζε την πραγματική σημασία του. 

Η Ashley Graham περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Justin Ervin. Τον Αύγουστο είχε κάνει γνωστό το γεγονός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανεβάζοντας μια φωτογραφία με την εξής λεζάντα: "Πριν από εννιά χρόνια παντρεύτηκα τον έρωτα της ζωής μου. Είναι μια υπέροχη διαδρομή με τον αγαπημένο μου άνθρωπο. Σήμερα νιώθουμε ευγνώμονες και ευλογημένοι καθώς γιορτάζουμε το ότι η οικογένειά μας μεγαλώνει! Χρόνια μας πολλά @mrjustinervin, η ζωή θα γίνει ακόμα καλύτερη."