Miley Cyrus & Liam Hemsworth έβγαλαν συναινετικό διαζύγιο

Η τραγουδίστρια νιώθει ανακουφισμένη και έτοιμη να προχωρήσει.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Οι Miley Cyrus και Liam Hemsworth ανακοίνωσαν το χωρισμό τους τον Αύγουστο του 2019, με τον Liam να κάνει επίσημα αίτηση διαζυγίου δύο εβδομάδες μετά. 

Σύμφωνα με το People το πρώην ζευγάρι έχει ήδη βγάλει συναινετικό διαζύγιο. Πηγή αναφέρει ότι "Η Miley νιώθει πολύ ανακουφισμένη που ήρθε σε συμφωνία με τον Liam. Το μόνο που θέλει είναι προχωρήσει". Το ζευγάρι επίσης είχε κάνει προγαμιαίο συμβόλαιο και σύμφωνα με πληροφορίες ο καθένας θα κρατήσει τα κέρδη του και δεν υπάρχει κάτι να μοιράσουν, ούτε και πρόκειται να υπάρξει κάποια διατροφή. 

Ρεπορτάζ του TMZ αναφέρει πως οι διαδικασίες έγιναν πολύ ανώδυνα "Δεν έχουν παιδιά, η Miley θα κρατήσει τα κατοικίδιά τους και ευτυχώς υπήρχε προγαμιαίο συμβόλαιο οπότε το να μοιράσουν τα υπάρχοντά τους δεν ήταν δύσκολο". Η ίδια πηγή αναφέρει ότι η γνωστή δικηγόρος διαζυγίων Laura Wasser ήταν αυτή που εκπροσώπησε τον Hemsworth. 

Ο εκπρόσωπος της Cyrus είχε βγάλει ανακοίνωση για το χωρισμο του ζευγαριού στις 10 Αυγούστου η οποία έλεγε πως "Ο Liam και η Miley αποφάσισαν να χωρίσουν. Έχοντας εξελιχθεί και αλλάξει μέσα στα χρόνια, αποφάσισαν το καλύτερο είναι να επικεντρωθεί ο καθένας στον εαυτό του και στην καριέρα του. Θα παραμείνουν αφοσιωμένοι γονείς στα κατοικίδια που έχουν. Παρακαλούμε να σεβαστείτε τη διαδικασία και την ιδιωτικότητά τους". 

Στο μεταξύ η Page Six είχε αναφέρει σε ρεπορτάζ της ότι ο Hemsworth έμαθε για τον χωρισμό του με τη Cyrus μέσα από τα social media και ήλπιζε να τα ξαναβρούν. Ο ηθοποιός απάντησε μέσα από το Instagram λέγοντας ότι "Μια γρήγορη σημείωση, έχω χωρίσει με τη Miley και το μόνο που της εύχομαι είναι υγεία και ευτυχία".